Полицията спря надрусан моторист в "Средна кула"

1
53-годишен русенец задържан с мотор с фалшиви табели и наркотици
53-годишен русенец задържан с мотор с фалшиви табели и наркотици Снимка: Dunavmost

53-годишен русенец задържан с мотор с фалшиви табели и наркотици

На 14 август, около 23:45 часа, служители на Първо районно управление - Русе са спрели за проверка 53-годишен мъж на улица "Йордан Йовков" в квартал "Средна кула". Мъжът управлявал мотор "Хонда", който не бил регистриран по надлежния ред. При последвалите проверки се установило, че водачът е шофирал под въздействието на наркотични вещества, конкретно метамфетамин.

Според информацията от Първо РУ - Русе, освен че мотоциклетът не е бил регистриран, поставената на него регистрационна табела е била предназначена за друг мотоциклет с марка "Кийуей". Тази практика, при която регистрационни табели се поставят неправомерно върху други превозни средства, е нарушение на чл. 345, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    3
    Ядосан
    Аз пък се издрусах с устата на Путин и Лавров. Те сега са заети да ми ядат говната. Ха-ха!
  • 4
    2
    бах ти глупаците
    АХАХАХХ То в Кулата и Долапите трезви не карат.А младите на 90 процента са друсалки .Една акция и половината Долапи и Кула ще останат без книжки .Там са абсолютни селяндури .
  • 9
    1
    1234
    Майка плаче, грамофон свири е цялостната картинка. В кошера има мед, защото има ред! 53 годишен на метамфетамини ...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...