Кражби на велосипед и мотор разкри полицията в Русе

0
Двама души са задържани
Двама души са задържани Снимка: Dunavmost

Двама души са задържани

В рамките на специализирана полицейска операция, проведена от Областната дирекция на МВР - Русе, бяха заловени двама мъже, замесени в кражби на превозни средства в града и региона.

Задържан 38-годишен мъж за кражба на велосипед

Един от задържаните е 38-годишен мъж, който е заподозрян за кражба на велосипед, извършена миналата седмица в Русе. Инцидентът се е случил през нощта на 5 срещу 6 август, когато крадецът е проникнал в подземен гараж на улица „Давид“ и е отнел велосипеда. Според информацията, получена от органите на реда, мъжът е използвал техническо средство, за да премахне проволка, с която е бил заключен велосипедът. Полицията продължава проверката по случая, който се разглежда като престъпление по член 195, алинея 1, точка 4 от Наказателния кодекс.

Установен още един извършител на кражба

В хода на същата операция, полицаите от Първо районно управление установиха и 30-годишен мъж от русенско село, който е заподозрян за кражба на мотоциклет. Престъплението е извършено миналия месец, когато мъжът е откраднал мотоциклет с марка „Дукати“, който е бил паркиран в дворно място, прилежащо към блок на адрес в Русе. Според данните, мотоциклетът е бил оставен без надзор, което е улеснило извършителя в неговото действие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари