Полицаите се стресирали от честите рокади на министъра на МВР

0
Честите смени на вътрешния министър водят до стрес и напрежение сред служителите
Честите смени на вътрешния министър водят до стрес и напрежение сред служителите Снимка: БГНЕС

Честите смени на вътрешния министър водят до стрес и напрежение сред служителите

На 26 август, в понеделник, в 10:00 часа, президентът Румен Радев ще приеме на „Дондуков“ 2 кандидата за поста служебен министър-председател Димитър Главчев. В изпълнение на чл. 99, ал. 5 от Конституцията, на 22 август президентът назначи настоящия служебен министър-председател и председател на Сметната палата за служебен премиер и му възложи задачата да предложи състав на новия служебен кабинет.

Все още остава неясно дали вътрешният министър Калин Стоянов ще бъде сменен. Според източници от президентството, държавният глава настоява той да не бъде включен в състава на следващото служебно правителство.

Междувременно, директорът на МВР - Бургас, комисар Емил Павлов, както и главният секретар на МВР, Димитър Кангалджиев, отрекоха да са водени разговори с тях за поста на вътрешен министър. Кангалджиев обясни, че честите рокади в ръководството на МВР предизвикват стрес и напрежение сред служителите в министерството. Според него евентуална нова смяна на ръководството би могла да има отрицателни последици, предаде Bulgaria ON AIR.

Военният министър Атанас Запрянов вече открито заяви готовност да остане в новия кабинет на Димитър Главчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    До 5
    Може да е на нервна почва,от голямото притеснение...
  • 5
    7
    нунчо
    Стресирани са д ър ти те службари които са на заплата и пенсия и ползват служебните а-ли за лични нужди
  • 4
    6
    Основателен въпрос
    Честите смени на ръководни кадри наистина са контра продуктивни, но защо им трябваше на сегашните гербаджии в ръководството на МВР в София и по места да сменят тези преди тях?! С какво Николай Ненков или Светослав Първанов- бивши директори на ОД МВР - Русе са по-долу от сегашния Пламен Първанов, освен с това, че последният е гербаджийско протеже на Пламен Нунев и Бойко Борисов?!
  • 6
    5
    Въпрос
    Защо някои имат шкембета? Не спортуват ли?
  • 11
    4
    стрес от какво?
    Че при промяна някой потоци потичат на друго място? И давай на ново? За едни ще има ,с зс друго не? Това не касае редовият служител и младшият офицерски състав ако можем да ги наречем офицери.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари