Побой над ученик разтърси Стара Загора

0
Откриха пребито дете да лежи на автобусна спирка
Откриха пребито дете да лежи на автобусна спирка Снимка: БГНЕС

Откриха пребито дете да лежи на автобусна спирка

Четиринадесетгодишно момче стана жертва на брутално нападение в центъра на Стара Загора в четвъртък следобед. Инцидентът, който шокира местната общност, се разигра на оживена автобусна спирка в града.

Сигналът за пострадалото дете е подаден в полицията малко преди 16:00 часа. Служителите на реда реагират светкавично, изпращайки екип на мястото на произшествието. При пристигането си полицаите заварват тежко ранения тийнейджър да лежи на спирката.

Пострадалото момче е транспортирано спешно до близката болница за оказване на медицинска помощ. Лекарите констатират множество наранявания по тялото му, но уверяват, че няма непосредствена заплаха за живота на младежа.

Благодарение на бързата реакция и професионализма на полицейските служители, извършителят на побоя е идентифициран и задържан само часове след инцидента. Оказва се, че нападателят е 15-годишно момче, което е задържано за 24 часа в полицейското управление.

По случая е образувано досъдебно производство, като разследващите органи работят усилено за изясняване на всички обстоятелства около нападението. Властите призовават евентуални свидетели да се свържат с полицията и да предоставят информация, която би могла да помогне в разследването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари