Пенсионерите не сме просяци и хрантутници! Запомнете го ве, тъпанари!

11
Пенсионерите срещу несправедливите обвинения на властта
Пенсионерите срещу несправедливите обвинения на властта

Пенсионерите срещу несправедливите обвинения на властта

Преди три години в Румъния всички пенсии бяха увеличени с 40%.

И нас мизерните ни пенсии щели през 2025-2026 г. да нарастнат с 8,7%, каза властта преди изборите (виж първия скрийшот долу).

Като правителството не пропусна да обяви косвено, че всички пенсионери за иждивенци и хрантутници, хората в трудоспособна възраст били ни изкарвали с труда си пенсионерските пари.

Проблемът бил, че тези добри и милостиви трудещи се, дето ни хранели, намалявали демографски, и докато преди време 100 от тях издържали 68 пенсионери, щяло в бъдеще да се наложи 100 да издържат 81 пенсионери (виж втория скрийншот).

Не мога да разбера, чак толкова ли са гадни и прости тези управници-тарикати в София, че по толкова долен начин да се подиграват и да обиждат бащите и майките си?

Вижте приложената в публикацията снимка на уж български пенсионери (първия скрийншот), приличат ли ви на нашенски баби и дядовци? Че то само зъбите на веселата баба с жилетката струват няколко хиляди евро, очилата на дядото също са за няколко хиляди евро? Дали в цяла България има пенсионер със зъби, каквито и да са? Има ли пенсионер с маркови очила Gucci. не са ли китайски очилата ни, за 2 лева? Вижте нашите пенсионери на трите фотоса долу как изглеждат. Някой нещо?

Какво казват богатите софиянци като подменят обичайната визия на възрастните българи?

Защо ни обиждат, защо натрапват разликата, като ни карат да се чувстваме като просяци, далеч-далеч от модерния свят, като нещастници, съществуващи единствено по милостта и от милостинята на "трудоспособното население"?

Нима никой във властта не знае, че ние, пенсионерите, които измираме най-бързо в Европа (ние сме с най-малка продължителност на живота, мъжете 71 години, значи получаваме пенсия средно по около 5-6 години само), сме СИ ПЛАТИЛИ ПЕНСИИТЕ, тези пари плащахме с осигуровките ни цял живот.

Аз съм внесъл по тази линия стотици хиляди левове, за 50 години непрекъснат трудов стаж! Моята пенсия е от тези пари!

Ама вие в София ги откраднахте, откраднахте всичко, и сега се чудите какъв заем да дръпнете, с комисионата от 10-20%, разбира се, за да осигурите пенсионната ни система!ака

Аз и моите братя и сестри възрастни българи пенсионери НЕ СМЕ ХРАНТУТНИЦИ!

Изкарали сме с труда си и с творчеството си парите за пенсии!

Вие сте хрантутници и крадци!

Да ви припомня ли заплатите на софиянци държавни служители в ББР: месечно от 35 000 до 47 000 лв., а един хитрец взел комисиона от 300 млн. евро, сега го издирват по света.

Кой кого храни, питам?

Мен ли храните, който съм си платил за пенсията си, или вас, които сте тъпи и некадърни, вижда се от състоянието на изчезващата ни нещастна обрулена държавица, ние ви храним цял живот?

Не искам повече да чувам, че съществуването ми на стари години се подържа от милостиня!

ПЕНСИОНЕРИТЕ НЕ СМЕ ПРОСЯЦИ!

Aкад. Петър Иванов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    демокрация
    нашата наречена революция няма нищо общо с румънската/никой след 2000г. ме по-мисли за младите бракове за потпомагането им/.не искам да обиждам ромите .от сегашните водачи никои не гледа по-далеко от носът си .и те младите бягат за по-олеснен живот с привелегий
  • -2
    6
    Учуден
    До 4 Абсолютно прав си, но никоя русофилистична мърша не желае да се засели в клоаката на мръсната кремълска вулва.
  • -7
    5
    Фък дъ РФ
    Това лице от снимките, което се прави на "академик", е голям почитател на иZродите от сектата "иZраждане". Този псевдоакадемик съм го виждал лично да сервилничи на Алтънчо-хахавото дУпетатче.
  • -8
    4
    Куролап Путин
    На който не му харесва, Чемодан, Вокзал, Москва, там е раят на земята!
  • 7
    3
    джони
    Проклети ама всяка седмица в Дубай, пък ти аз и останалите духаме таратора.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари