Пенчо Милков: Русе почита 80-годишнината на великата Цветана Манева!

0
За мен е огромна чест да изразя любовта на русенци към театралната ни и филмова легенда!
За мен е огромна чест да изразя любовта на русенци към театралната ни и филмова легенда! Снимка: Пенчо Милков / Facebook

За мен е огромна чест да изразя любовта на русенци към театралната ни и филмова легенда!

Русе отбелязва юбилей на театрална легенда с вълнуващ спектакъл.

Кметът на Русе, Пенчо Милков, сподели в социалните мрежи емоционално послание по повод 80-годишнината на великата българска актриса Цветана Манева. В публикацията си той подчерта значимостта на събитието за града и изрази дълбокото уважение на русенци към творчеството на актрисата.

"За мен е огромна чест да изразя любовта на русенци към театралната ни и филмова легенда!", написа Милков в своя пост.

Юбилеят на Цветана Манева ще бъде отбелязан с особена тържественост в рамките на фестивала "Есенни театрални срещи" в Русе. Кулминацията на честванията ще бъде специалният спектакъл "Честит рожден ден, Цветана", с който ще бъде закрито тазгодишното издание на фестивала.

Цветана Манева е сред най-обичаните и уважавани български актриси, с впечатляваща кариера както на театралната сцена, така и в киното. Нейният принос към българската култура е неоспорим, а ролите ѝ са оставили трайна следа в сърцата на поколения зрители.

Спектакълът "Честит рожден ден, Цветана" се очаква да бъде емоционално пътешествие през живота и кариерата на актрисата, отразяващо нейния неповторим талант и харизма. Събитието ще даде възможност на русенската публика да изрази своята признателност и да се докосне до магията на голямото актьорско майсторство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    До 2
    Познал си - бесарабският ПеПераст мартинчо е писал коментари 1 и 3, събира пари за смяна на пола
  • 2
    3
    Вгъзилена
    Под монер 2 пише оная руса уроспия пиарката на моя Бенчи, ама като я хвана ще измета обштината с нея! А на моя ще му скъсам увисналото пикало тъпак либийски жалък!!!
  • -2
    2
    Убеден съм, че...
    Под номер едно пише някакъв недоклецан педераст, чиито мокри сънища са как Бенчи му го подава от гъза в устата без хигиена! Затова ще помолим Бенчи, без значение кой точно е: Бенчи, ако ти е възможно, вземи и му скъсай задника на тоя левия говняр, че да спре да скимти под всяка дописка като недоебана украинска курва! Молим те, Бенчи!
  • 2
    1
    Общинарка
    Тъпият кумуняга Бенчи пак с жалките си пиар акцийки! Ама то нормално като чука вече русата тъпа пиарка! Вгъзилена вече не е интересна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари