Пенчо Милков: Ицо, Русе те обича, винаги си добре дошъл!

0
Градът посрещна легендата с отворени обятия
Градът посрещна легендата с отворени обятия Снимка: Facebook / Пенчо Милков

Градът посрещна легендата с отворени обятия

Легендарният български футболист Христо Стоичков откри нов магазин с марката H8S в Русе. На специална церемония, състояла се на кораб "София", градът приветства големия спортист с огромно вълнение. Събитието беше уважено от множество местни жители и гости на града, които имаха възможността да се срещнат с носителя на „Златната топка“ и голмайстор на Световното първенство през 1994 година.

Кметът на Русе, Пенчо Милков, изрази своята радост от посещението на Стоичков, като публично заяви: „Ицо, нашият град те обича, винаги си добре дошъл в Русе!“ Градоначалникът не скри задоволството си от факта, че такова значимо спортно име като Христо Стоичков избра Русе за едно от ключовите места в своето бизнес начинание. "От името на русенци връчих на Стоичков почетния знак на община Русе - златна значка, статуетка и книгата “Русе - за първи път в България”, разкри Милков.

Обиколката на Стоичков в региона продължава

След успешното откриване на магазина в Русе, Христо Стоичков не ограничи своето посещение само до града. В рамките на обиколката си в региона, той планира да посети и други населени места. В събота, от 11:00 часа, футболната легенда ще бъде в град Бяла, където ще се срещне с жителите и гостите на града. Събитието се очаква с нетърпение от феновете на Стоичков, които ще имат възможността да видят своя идол на живо и да получат автограф.

В неделя, Христо Стоичков ще бъде в Mall Rousse, където от 10:00 до 12:00 часа ще се проведе официалното откриване на нов магазин от марката H8S. Тук отново феновете ще имат възможността да се срещнат с футболиста, да получат автограф и да си направят снимка с него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    17
    Цеко
    Абе Пънчо кога ще връща парите от надутите данъци? Разбрах, че паднали в съда?
  • 4
    16
    Е как Русе
    Не обича Пенчо. Кой го избра за втори мандат? Аланкоолута.
  • 5
    15
    Съпругите
    Скъпи! За децата взема ли автографи и топки? И една топка занеси на русата красавица от Пеар отделението, която също много те обича.
  • 6
    14
    От Кофланд
    Салама на Бее Нчо го налапа една сиганка, къдрава, с мозък на Амеба. Сега от Салама чака да излезе Теле. И двамата чакат телето.
  • 5
    13
    Хаха
    А в Кауфланд не ходихте ли, бе Менчо, и там Ицето да изпъчи гърди и да направи някоя реклама я на салам, я на лютеница. Покани го и в Нисово да открие някое магазинче.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари