Христо Стоичков донесе много радост и емоции в Бяла

1

Легендата на българския футбол Христо Стоичков с двудневно посещение в Русенския край

Град Бяла се превърна в арена на вълнуваща среща, когато Кавалерът на „Златната топка“ Христо Стоичков посети новооткрития „Експоцентър“ в града. Легендарният български футболист, който през 1994 година завладя сърцата на милиони футболни фенове по света, се срещна със свои почитатели и местни спортисти. Стоичков, известен със своя харизматичен стил и винаги директен подход, разговаря с присъстващите, раздаде автографи и се снимаше с феновете.

Тази среща е част от двудневното му посещение в Русенския край. Вчера голмайсторът на световното първенство по футбол получи специално признание от областния управител на Русе. Той беше удостоен с почетен плакет, а кметът на Русе го награди със златна значка и статуетка в знак на благодарност за приносите му към българския спорт и издигането на международния авторитет на страната.

Програмата на Христо Стоичков в региона обаче не се изчерпва само с официалните срещи и награди. Легендата на българския футбол откри два нови магазина от своя моден бранд. Единият от тях се намира на емблематичния кораб „София“, който е закотвен в Русе и е популярен туристически обект в региона. Новите търговски обекти са част от по-големия бизнес проект на Стоичков, който от няколко години активно развива своя моден бранд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    До айде де
    Всеки един от изброените е за предпочитане пред втръсналата нагла физиономея и ненаситна алчност на този отричал се и плюл вкички български медии лицемер.
  • 6
    5
    Ново 5
    Скоро Ицата щял да рекламира дамски чорапогащи и превръзки в Кауфланд.
  • 16
    4
    От този...
    От този вече ми се присира. То не бяха хазарт, Кауфланди, но най-вече няма да забравя думите му в едно интервю: "България нищо не ми е дала". Беше голям, велик футболист, но е малък човек, а и прост. Да рекламираш ти хазарта, онзи простак Рачков ми е ясен, но Стоичков? Защо бе, Ицо?...
  • 8
    3
    Рамзес
    Не виждам мумията на АНУН РА.БОГЪТ НА МЕСТНОТО СЛЪНЦЕ И СВЕТЛИНА,А НОСЯ ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ И ДАРОВЕ ОТ ВСИЧКИ ОТ ДОЛЕН,ГОРЕН ЕГИПЕТ И ОТ ЗАПАДЕН И ИЗТОЧЕН ДУНАВ.ЖЕРТВЕНИТЕ ДАРОВЕ ЧАКАТ.ДАНО НИ СПОДИРИ БОЖЕСТВЕНА ВЕЛИКА МИЛОСТ,ЧЕСТ И СИЯНИЕ.ДА ОСВЕТЛИ ДНИТЕ НИ И ПРЕПЪЛНИ ХАМБАРИТЕ НИ.ДЕРЗАЕМ В ОЧАКВАНЕ ЗА СВЕТЛИЯТ МУ МИЛОСТИВ ЛИК. О..О..О.О... АНУННН. РАААА. ..А...А....
  • -2
    2
    Към Айде де
    Ами Пенчо Кубадински ли да канят или Бойко или Кокорчо,Наско генерала или Соломон Паси? Може би Христо Иванов,Делян Пеевски или Иван Костов с Кирил Петков и Лена? Или най добре Зеленски,а?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари