Христо Стоичков открива магазини в Русе

14

Днес се състоя откриването на магазин H8S на кораб "София"

Легендарният български футболист Христо Стоичков, носител на престижната награда „Златната топка“ и голмайстор на Световното първенство по футбол през 1994 година, направи още една важна стъпка в своето бизнес начинание. На специална церемония, състояла се на кораб „София“ в Русе, Стоичков откри новия си магазин с марката H8S. Събитието беше посрещнато с голям интерес от местните жители и гости на града, като мнозина се стекоха да уважат българската футболна икона.

На откриването на магазина, Христо Стоичков получи почетен плакет от областния управител на Русе, Драгомир Драганов. Отличието беше връчено за изключителния принос на Стоичков към развитието на спорта и за ролята му като посланик на България по света. В своето обръщение към футболната звезда, Драганов изрази благодарност, че Стоичков никога не е забравил родината си, въпреки многобройните си международни успехи. „За мен и русенци е чест и удоволствие да посрещнем най-титулувания и признат спортист в колективните спортове в България,“ отбеляза областният управител.

Стоичков, който е известен с неподправеното си отношение към феновете и винаги е демонстрирал близост с тях, благодари за топлото посрещане и заяви, че България винаги е била на първо място за него. Той подчерта, че посещенията му в различни части на страната са стимул за младите хора да преследват своите мечти и да се развиват в различни области.

След официалната част, Христо Стоичков подари футболна топка на областния управител Драгомир Драганов по случай неговия 66-ти рожден ден. Жестът беше приет с голяма благодарност и одобрение от присъстващите.

Стоичков не се ограничи само до Русе в своето посещение. В рамките на обиколката си в региона, той ще посети и други населени места. В събота ще бъде в град Бяла, където от 11:00 часа ще се срещне с жителите и гостите на града. В неделя, от 10:00 до 12:00 часа, легендата на българския футбол ще бъде в Mall Rousse за официалното откриване на нов магазин от неговата марка H8S, където ще раздава автографи и ще се срещне с фенове.

Сред присъстващите на откриването на магазина на кораб „София“ бяха много уважавани личности от обществения и политическия живот на Русе. Кметът на града, Пенчо Милков, председателят на Общинския съвет академик Христо Белоев, началникът на Регионалното развитие на образованието д-р Росица Георгиева, административният директор на лечебни заведения „Медика“ Алисе Муртезова и други представители на бизнеса уважиха събитието с присъствието си.

Кметът на Русе, Пенчо Милков, изрази своята радост от посещението на Стоичков и го определи като емоционален момент за града. Той му връчи златна значка и статуетка на Паметника на свободата – символ на града. „Важно е да знаем, че в България има българи, които работят ежедневно за сбъдването на мечтите и не се отказват,“ подчерта Милков, като добави, че животът на Христо Стоичков е пример за подражание на младите хора в страната.

Домакин на събитието беше Илиян Пенев, собственик на кораб „София“ и дългогодишен приятел на Стоичков. Футболната легенда сподели, че приятелството му с Илиян Пенев е истински пример за вярност и дългогодишна подкрепа. „Приятелите в днешно време са много малко, благодаря на Илиян. В годините научих нещо много важно – приятелството не се купува, то се доказва,“ заяви Стоичков. Той похвали идеята на Пенев да върне кораба „София“ на достойно място в Русе и изрази радостта си, че сувенирният магазин на борда ще носи неговото име и ще представя важни моменти от неговата спортна кариера.

Откриването на магазина на Христо Стоичков на кораб „София“ е поредният успех на легендарния български футболист. Той продължава да бъде вдъхновение за новото поколение и да напомня за големите успехи на българския спорт по света.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Кочо
    Кауфланд?
  • -1
    9
    Тато
    Абе на тоя нагаждач ХС кой ще му купува менте блузките.Аз НЕ. Мацола специално заради това ли е в България. Пфуу
  • 12
    8
    SOCRATES
    Голем праз!!!! Дебил
  • -8
    7
    Дедо Мъде
    👏👏👏👏☝️БРАВО!!!
  • 50
    6
    Този...
    Този, който преди време каза: "България не ми е дала нищо" сега обикаля същата тази България и се перчи навсякъде. Беше голям футболист, но си остана по-голям простак...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари