Пенчо Милков: Една любима традиция се възроди днес!

5

Кметът на Русе бе гост на събор в село Червена вода

Пенчо Милков присъства на възродения събор в село Червена вода.

Кметът на Русе, Пенчо Милков, бе сред гостите на събора в село Червена вода, който тази година се отпразнува отново след дълго прекъсване.

Милков изрази радостта си от възраждането на тази любима традиция и похвали кмета на селото Владимир Димитров и Народното читалище “Тома Кърджиев-1873” за тяхната роля в организирането на събитието.

„Една любима традиция се възроди днес в село Червена вода след дълго прекъсване, благодарение на кмета Владимир Димитров и Народно читалище 'Тома Кърджиев-1873'! Беше страхотно да съпреживея отново традиционния събор заедно с всички вас!“, написа Пенчо Милков в социалните мрежи, споделяйки галерия от снимки от събитието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Бенчо Ненаситния
    Вазроди се пак традицията да лижа баби кумунярки по разни зборове и паланки! Вгъзилена и русата пиарка ще ме извиняват, ама кумунярщината ме задалжава! Само БКП!!!
  • 11
    1
    Тъй- тъй
    От сбор на събор, от първи копки на рязане но ленти и раздаване на нищо незначещи значки и почетни знаци, гушкане и селфита с видни люде и заслужили граждани на Русе, че даже и с кученца/ котенца минава и втория мандат...А Русе затъва все по- дълбоко в мръсотия, разруха и дълбок провинциализъм...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари