Пенчо Милков: Един от символите на Русе грейна в светлина

16
Вече можем да се радваме на красивата Ваза и нощем, заяви кметът на Русе
Вече можем да се радваме на красивата Ваза и нощем, заяви кметът на Русе Снимка: Facebook

Вече можем да се радваме на красивата Ваза и нощем, заяви кметът на Русе

Един от символите на Русе, известният паметник "Вазата", вече може да бъде наблюдаван в цялата си красота и през нощта. Кметът на града, Пенчо Милков, сподели тази новина във Фейсбук, като изрази благодарността си към екипите, допринесли за осветлението на паметника.

„Вече можем да се радваме на красивата Ваза и нощем. Благодаря на екипите на общинско предприятие „Комунални дейности“ за ентусиазма в работата!“, написа Милков в своя пост.

Освен благодарностите към работещите по проекта, Милков подчерта и ролята на новия заместник-кмет Никола Лазаров, който е електроинженер по професия. Според кмета, неговото присъствие в екипа води до значителни подобрения на различни места в града.

„Новият ни заместник-кмет Никола Лазаров е електроинженер и това дава резултат на много места в Русе,“ допълни Милков.

Осветяването на "Вазата" е част от по-широката инициатива на общината за подобряване на градската среда и създаване на по-приятна и безопасна обстановка за жителите и посетителите на Русе. Милков увери, че подобни проекти ще продължат и в бъдеще, като общината ще се стреми към модернизация и подобрения в цялата инфраструктура на града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    18
    Николай Ралчев Тутракан
    Николай Петков Ралчев се казвам (Геят на Гейовете и битият арестант)и живея в град Тутракан на ул.Панайот Хитов 5.Аз съм потомствен ненормален ГЕЙ на 49 години и си търся млад гей, който да ме аргасва и осеменява яко и да се ожени за мен, защото аз съм жената в гей-връзките и защото аз съм дълъг импотентен маркуч. Аз имам много големи психически отклонения и съм луд и имам жълта книжка и всички знаят това. Майка ми Надя Николова Драганчева на 72години от гр.Тутракан, ми разреши да живея с гей у дома. УРАААА!!!!!
  • 0
    17
    Stela
    ВА, а твоето постижение какво е ?
  • 4
    16
    BA
    Пенчо не пропуска и най-елементарни поводи да си прави ПР...зрелища за невежите! Представяте ли си...вазата била осветена? Смях! Това ли ти е постижението? Помислете малко, ако кмета например на Бургас се хвалеше с осветяване на градинка с периметър 3 м. ?!
  • 4
    15
    Днес
    Този кмет работа няма ли?Милков ,оправи батака с разписанието на т ранспорта , а не да се усмихваш ехидничкоГолеми приказки без покрития.
  • 3
    14
    То за сметка на останала...
    В катакомбите създадени от Пеньо умната
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари