Пеги - от "най-грозното куче" до звезда в Холивуд

0
Любимецът на Дедпул получи номинация за кучешките „Оскари”
Любимецът на Дедпул получи номинация за кучешките „Оскари” Видео: Ройтерс

Любимецът на Дедпул получи номинация за кучешките „Оскари”

Пеги - от "най-грозното куче" до звезда в Холивуд.

Необичайна история за успех се разиграва в света на киното, където едно куче, считано за "най-грозното" във Великобритания, се превръща в звезда на големия екран.

От Йоркшир до Холивуд

Пеги, петгодишно куче от Йоркшир, Северна Англия, е направило забележителен преход от носител на титлата "най-грозно британско куче" до номинация за престижните филмови награди за животни FIDO, информира Ройтерс. Тези отличия, известни още като кучешките "Оскари", се присъждат на четириноги актьори, участвали в холивудски продукции.

Звезден дебют

Пеги, която е смесица между мопс и китайска порода, направи своя дебют на големия екран в ролята на Догпул - кучето на героя на Райън Рейнолдс във филма "Дедпул и Върколака". Тази роля ѝ донесе не само слава, но и шанс за признание в индустрията.

Непроменен характер

Въпреки внезапната популярност, собственикът на Пеги, Люк Мидълтън, уверява, че славата не е променила характера на кучето. "Пеги си остава все така дружелюбна," споделя той, подчертавайки, че звездният статус не е повлиял на нейната природа.

Очакване на наградите

Церемонията по връчването на наградите FIDO е насрочена за 23 февруари следващата година в Лондон. Номинацията на Пеги е не само признание за нейната роля във филма, но и вдъхновяваща история за това как уникалността може да бъде оценена в света на киното.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари