Отвориха за движение магистрала "Хемус" край Слънчево

0
Този участък от аутобана се намира на около 20 километра западно от Варна
Този участък от аутобана се намира на около 20 километра западно от Варна Снимка: БГНЕС

Отворен е също старият път за София през Побити камъни

Рано тази сутрин магистрала "Хемус" беше отворена за движение в района на село "Слънчево", което се намира на около 20 километра западно от Варна. След вчерашния инцидент, когато горящи тревни площи доведоха до намалена видимост и наложиха ограничение на движението в двете посоки, трафикът вече се осъществява нормално във всички пътни платна.

Пожарът, избухнал по обед вчера, създаде сериозни проблеми за водачите на автомобили, като ограничи движението и предизвика задръствания по автомагистралата. Ситуацията беше овладяна благодарение на бързата намеса на пожарникарите, които успяха да локализират и потушат огъня.

Освен магистрала "Хемус", тази сутрин беше отворен и път I-2, известен като стария път за София, който преминава през "Побити камъни". Това осигурява алтернативен маршрут за пътуващите между Варна и столицата.

Очаква се движението да се нормализира напълно през следващите часове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари