Откриха луксозен автомобил и лодка, издирвани по делото срещу Румен Гайтански - Вълка

0
Автомобилът за близо един милион лева е бил в района на „Росенец“, а лодката е задържана при опит за напускане на български води
Автомобилът за близо един милион лева е бил в района на „Росенец“, а лодката е задържана при опит за напускане на български води Снимка: БТА

Автомобилът за близо един милион лева е бил в района на „Росенец“, а лодката е задържана при опит за напускане на български води

Полицията е открила луксозен автомобил и лодка, които се издирваха във връзка с разследването срещу Румен Гайтански - Вълка, съобщи БНР, запознато от свои източници.

Автомобилът, чиято стойност възлиза на близо един милион лева, е бил намерен в района на „Росенец“. Междувременно, лодката е била задържана от Гранична полиция при опит да бъде изведена от териториалните води на България.

В момента плавателният съд се намира в базата на Гранична полиция в град Созопол.

От Министерството на вътрешните работи към момента не дават официални коментари относно процесуално-следствените действия и откритите превозни средства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Голяма работа
    Праснали едни мамалигари,много важно.Нека е така.Те щото мамалигите ме избушиха ддс и кво ли не?
  • 5
    1
    Калоян
    А тези който са бягали с лодката... няма ли да кажете кои са
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари