Отдават под наем две заведения в Доходното здание

1
Срокът на договорите ще бъде 10 години
Срокът на договорите ще бъде 10 години Снимка: Уикипедия / Тодор Божинов

Срокът на договорите ще бъде 10 години

Концесионерът на крайбрежната зона в град Русе изпълни част от планираната инвестиционна програма за 2024 година, става ясно от седмичния отчет на местната администрация, ресор "Международни програми и проекти, инвестиции и собственост". На корабно място номер 8 вече е монтирано и оборудвано ново плаващо съоръжение с преходен мост, което ще обслужва различни общински събития.

Нови възможности за бизнес в емблематична сграда

Успоредно с развитието на крайбрежната зона, общинската администрация стартира процедура за отдаване под наем на две търговски помещения /заведения/ в сградата на "Доходното здание". Според влязлото в сила решение на Общински съвет - Русе, срокът на договорите ще бъде 10 години. Освен определената месечна наемна цена, спечелилите търга наематели ще поемат и допълнителни финансови ангажименти.

Целият отчет на Община Русе може да видите ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    2
    Кога,кога?
    Кога община Русе ще даде отчет за дейноста си за последноте 15 години в присъствие на бивши кметове,областни,общински съветници? Ей така на площада.Да изкарат бюра,столове,маси и да седнат на стълбите,а гражданите долу пред тях за въпроси?От една страна П.Стоилов,а от другата П.Милков?Да кажат: Какво дали,какво спечелили за общината и града и от какво се отървали и кой платил или ще плаща или е на загуба,интерес обществен?
  • 9
    1
    Кое е варно...
    В едни други статии се твърди че стар шшеп е преоборудван.Сега пък всичко е ново.Беше за театър и културни развлечения,сега понтон за кораби?Изобщо е богата програмното изказване на журналисти и общинари.Като плаващо ново съоръжение,да.Като техническо изпълнение май не е.Бластиране,боя,козметика,кабели и готово.Кой е концесионера? Русенци не знаят.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари