Осъдиха на шест години затвор шофьора, прегазил Ани и Явор

0
Двамата бяха пометени на пешеходна пътека на 8 май миналата година
Двамата бяха пометени на пешеходна пътека на 8 май миналата година Снимка: БНТ

Двамата бяха пометени на пешеходна пътека на 8 май миналата година

Софийският градски съд присъди 6 години затвор за Адриан Антонов, признат за виновен за убийството на Ани и Явор на пешеходна пътека на бул. „Сливница” в София. Трагедията се разигра на 8 май миналата година.

Наказанието беше намалено с 1/3 заради признаване на вина от страна на подсъдимия, стана ясно в съдебната зала. Магистратите наложиха и забрана за 9 г. без право да управлява МПС.

Адриан Антонов е обвинен за престъпление по непредпазливост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Само за сведение
    счетоводителка е осъдена за присвояване на пари от две фирми на 8 години затвор.Балкан разлика.А никого не е убила, само е крала.
  • 3
    2
    На какво казвате
    "престъпление по непредпазливост".?Да караш в населено място с висока скорост си е преднамерено и осъзнато поведение.Затри два живота без да му мигне окото, а тоя с фалшивото "разкаяние"много скоро ще го пуснат за добро поведение . Жалко , така е у нас.Животът у нас не струва пет пари.Живейте и вие, съдии безсъвестни и ти Марковски в състояние на удовлетвореност от липса на морал в деянията ви .
  • 4
    1
    Цоко
    За двама убити 6г.това е гавра!!!Изроди
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари