Огромна дупка погълна два камиона на улица в Южна Корея

1
Властите обясняват, че пропастта се е отворила заради проливните дъждове
Властите обясняват, че пропастта се е отворила заради проливните дъждове Видео: NOVA

Властите обясняват, че пропастта се е отворила заради проливните дъждове

Град Пусан, Южна Корея, стана свидетел на необичаен инцидент, след като проливни дъждове доведоха до внезапното отваряне на огромна дупка, която погълна два камиона. Местните власти съобщиха, че дупката, която се отвори на улица в града, е с приблизителни размери от 10 метра широчина, 5 метра дължина и 8 метра дълбочина. Според първоначалните данни, първо в дупката е паднал камион на местната пожарна служба, а след него и втори камион, съобщи Ройтерс.

По време на инцидента в района валели проливни дъждове, които вероятно са допринесли за срутването на улицата. Въпреки сериозността на случилото се, за щастие няма жертви. Местните служби за безопасност незабавно пристъпиха към разследване на причините за появата на дупката.

Инцидентът предизвика безпокойство сред жителите на Пусан, като местните власти обещаха бързи действия за предотвратяване на подобни случаи в бъдеще. В момента се води разследване, което трябва да установи дали валежите са основната причина за срутването или има други фактори, като подземни инфраструктурни проблеми

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари