Камион с бали слама се запали в движение

0

Пожар блокира пътя край Варна

Инцидентът се случи на крайезерния път, когато камион, натоварен с бали слама, се запали по време на движение. Водачът бързо реагира, като успя да отбие на разклона за пристанище Варна - Запад, но огънят вече беше обхванал по-голяма част от товара. За предотвратяване на по-сериозни щети, движението по пътя беше временно спряно.

Полицията насочи автомобилите по алтернативни маршрути през квартал "Повеляново" към Варна и Девня. Служители на "Солвей-Соди" първи забелязаха пламъците и незабавно изпратиха ведомствения противопожарен автомобил на завода към мястото на произшествието. В този момент в борбата с огъня се включиха и екипи на Пожарна безопасност и защита на населението, както и специализирани противопожарни автомобили на "Агрополихим" и "Солвей-Соди".

Пожарникарите от Районното управление на МВР - Девня охраняват района, докато усилията за потушаване на огъня продължават. Очаква се в гасенето да бъде включена и фадрома, която да събори горящите бали от камиона, за да се ускори овладяването на пожара и да се предотврати по-нататъшното му разрастване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари