ОДМВР - Русе няма цивилен автомобил с камера за скорост

0
Това съобщиха на брифинг от Пътна полиция
Това съобщиха на брифинг от Пътна полиция Видео: Русе Медиа

Това съобщиха на брифинг от Пътна полиция

През изминалата седмица в Русенска област са станали 12 пътни инцидента, съобщиха на брифинг началникът на сектор „Пътна полиция“ главен инспектор Николай Ненков и старши инспектор Стилян Станев. Осем от катастрофите са с леки щети, като има четирима леко ранени. За съжаление, едно от произшествията е завършило с фатален изход за пешеходка.

По време на извършения пътен контрол са регистрирани 1270 нарушения. Издадени са 35 акта, 70 фиша, а останалите нарушения ще бъдат санкционирани чрез електронни фишове. Проверките за употреба на алкохол са обхванали 124 водачи, като един от тях е дал положителна проба. Пътна полиция е участвала и в пет специализирани операции през този период.

Предстои провеждането на ежегодната акция „Зима“, която ще протече в три етапа: от 1 до 10 ноември, от 13 до 20 ноември и от 21 до 30 ноември. На въпрос от Русе Медиа относно използването на цивилни автомобили, оборудвани с камери за скорост, главен инспектор Ненков заяви, че в ОДМВР - Русе няма такъв автомобил и че контролът върху скоростта се осъществява открито.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    До Бакшиш
    Това са безочливи мърши на които плащаме ние заплатите за тях закона не важи всичко в кат е боклук гербаджии и безхаберници връзкари не правят сметка че ще го духат много скоро
  • 3
    3
    миналата
    седмица сива цивилна кола с тринога имаше на пътя Русе - Бяла
  • 12
    2
    Бакшиш
    Стилиане, имам видео как правиш обратен завой на двойна непрекъсната линия пред хотел Космос! Ти си пазарува си от месарския магазин! Видях те бе, имам записа. Бях свидетел как женица в полунощ, дето няма и бездомна котка по улиците го направи същото. Пуснахте сирени и светлини да я ошашавите. За 20 лева. Стиляне, имам ги видеата бе! Не свидетелствам, защото ще ме разсипете! Още малко до пенсия и ще се видят нещата!
  • 8
    1
    88
    А черният Меган на кого е?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари