Мъж постави макет на тринога на пътя Русе - Бяла

1
Полицията конфискува макета
Полицията конфискува макета Видео: NOVA

Полицията конфискува макета

Мъж е поставил макет на полицейска камера по участъка от пътя Русе - Велико Търново, в района на Бяла, с цел да намали скоростта на чуждестранните тежкотоварни автомобили. Това действие има за цел превенция срещу високата скорост на камионите, които често нарушават правилата. Подобна практика не е новост – по-рано се забелязваха манекени, облечени в светлоотразителни жилетки, разположени на опасни точки по пътищата.

Този път обаче полицията е реагирала и е конфискувала макетите. Органите на реда са започнали проверка по случая.

Пътят е много натоварен. При прибиране забелязах тринога, която изглеждаше като полицейска камера, но при по-близък оглед разбрах, че не е истинска. Полицията дойде на място и конфискува макета с протокол за доброволно предаване от граждани. Извършителят вероятно ще получи предупредителен протокол, а е възможно и да бъде привлечен към наказателна отговорност”, заяви адвокат Пламен Георгиев в предаването „Здравей, България“ по NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    7
    КАТ
    Тоя има ли акъл? Че той директно ми опразва купичката! Шофьорите почват да карат според правилата и аз от къде да си изпълня плана за наложени глоби? Впрочем, това за плана за глоби не е шега. Наистина имат план и ако не го покрият възникват съмнения, че вземат пари на ръка. Затова не се учудвайте ако все по често ви праскат с фиш за "нарушение на маркировката". Аха си настъпил непрекъсната линия и гориш с 20 лева.
  • 6
    6
    Пари трябват, пари
    Проблемът е, че по този начин намаляват приходите. Никой не се интересува от безопасност.
  • 10
    5
    русенец
    След като държавата е на автопилот, гражданите трябва сами да защитават живота си и на техните деца. Явно се справят добре.
  • -9
    4
    Запознат
    До 3 Участък от Магистралата е в строеж бе главанак!
  • 21
    3
    Хаха
    Защо се пръснаха пари за обещания за магистрала, а просто не направиха трета лента Русе Бяла. Властите трябва да носят наказателна отговорност за неизпълнени обещания.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари