Община Русе приема предложения за Бюджет 2025

0
Призовават се гражданите да участват с мнения и предложения в подготовката на проекта за бюджет на Община Русе за идната година
Призовават се гражданите да участват с мнения и предложения в подготовката на проекта за бюджет на Община Русе за идната година Снимка: Dunavmost

Призовават се гражданите да участват с мнения и предложения в подготовката на проекта за бюджет на Община Русе за идната година

Община Русе отправя покана към жителите за участие в бюджетната процедура.

Община Русе открива вратите за своите граждани, второстепенни разпоредители и всички заинтересовани лица да се включат в процеса на изготвяне на бюджета за 2025 година. В опит да създаде бюджет, който отразява нуждите и предпочитанията на жителите, Общината приканва всички, които имат идеи и предложения, да се включат активно.

Предложенията могат да бъдат подавани в Центъра за административни услуги и информация на площад "Свобода" 6. Гражданите, които предпочитат да изпратят своите предложения електронно, могат да го направят на имейл адрес [email protected].

Срокът за подаване на предложения е до 30 септември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Придложение 1
    Придлагам НУЛА (0) леуа биуджет. Да излизат на изхода за Софето и там да си изкарват биуджета. Ама като го знаем Дофтора на Йордеческите Нууки, какъв дзвер е, като нищо ще отвори един Квалитетен Леблебийски Харем в края на града. Биуджет искали. ТОЯГА за вас бе Уроди. ТОЯГА. Анадънму?
  • 1
    1
    Предлагам!
    Предлагам да платим на футболен отбор педераси да наебат ПЕНЧО МИЛКОВ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари