Нова производствена база край Червена вода

2
Проектът включва бетонов център и инсталация за производство на асфалтобетонови смеси
Проектът включва бетонов център и инсталация за производство на асфалтобетонови смеси

Проектът включва бетонов център и инсталация за производство на асфалтобетонови смеси

"НЕТСОЛАР" ЕООД обяви своето намерение да изгради нова производствена база край Русе. Проектът, който ще се реализира в местността "Баламата" в землището на село Червена вода, обещава да допринесе за неговото индустриално развитие.

Детайли за инвестиционното предложение

Проектът на "НЕТСОЛАР" ЕООД включва няколко ключови компонента, които ще формират основата на новата производствена база. Сред тях се отличава мобилният бетонов център, който ще бъде сърцето на комплекса. Снабден с най-съвременна технология, този бетонов възел ще позволи производство на висококачествен бетон, адаптирано към нуждите на пазара.

Освен това, проектът включва склад за бетонови елементи, който ще осигури оптимални условия за съхранение на готовата продукция и необходимите суровини. Това ще подобри ефективността на производствения процес и ще ускори изпълнението на поръчки.

Иновативната мобилна инсталация за производство на асфалтобетонови смеси е друг ключов елемент от проекта. Тази контейнерна система ще предостави възможност за производство на висококачествени асфалтобетонови смеси, които да отговарят на най-високите стандарти в строителната индустрия.

Локация и екологични съображения

Избраната локация за новата производствена база е част от поземлен имот 80460.285.470 в местността "Баламата", в землището на село Червена вода. Този избор е направен с цел минимизиране на въздействието върху околната среда, като същевременно се използва стратегическото разположение на територията.

В съответствие със Закона за опазване на околната среда и Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда, "НЕТСОЛАР" ЕООД е стартирало процедура за ОВОС (Оценка на въздействието върху околната среда). Това е важна стъпка за гарантиране на екологичната устойчивост на проекта и защита на природните ресурси.

Прозрачност и обществено участие

"НЕТСОЛАР" ЕООД е публикувала обява, в която приканва всички заинтересовани страни да се запознаят с проекта и да изразят своите становища.

Писмени мнения и коментари могат да бъдат подадени в Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) - Русе. Това предоставя възможност на местната общност да участва активно и да допринесе за оформянето на проекта, за да се гарантира, че той отговаря на нуждите и очакванията на региона.

Предстоящият процес на обществено обсъждане и оценка на въздействието върху околната среда ще играе ключова роля в окончателното оформяне на проекта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    12
    Виктор
    Лошо решение !!! Локацията предполага силно замърсяване и миризми които ще тровят жителите на Червена вода.Избраното място предполага миризмите от асфалтовата база да вървят по Циганското дере и систематично да тровят селото ..... И като доказателсво ще спомена , че есенно време като разбутат торището на птицекомбината за да торят земеделците в селото не може да се диша от миризма на птичи тор
  • 6
    11
    до 9
    Някой май не е разбрал, че и милионерът, и този с "коптора" имат равни права и задължения пред закона.
  • 9
    10
    до 9
    ами и този с „коптора“ си има земя там, която я е купил! И тогава каква е разликата между двамата!?! Единият иска да живее на спокойствие и чист въздух, другия, на който сигурно не му стигат парите, е решил да съсипе това! Е, кой точно е той?!?
  • -9
    9
    И защо не? до 8
    Кое не разбра? Нищо не защитавам. Ако ти се наложи протеза на тазобедрена става, струва 12 000 лева. На никой не му дреме за здравните ти вноски. На никой ни му дреме дали имаш парите. Умираш и това е. Терена си е негов, земята си си я купил. Пък ти имаш някакъв коптор там - Кой точно си ти?
  • 10
    8
    до 7
    Ама парка до бетоновия възел ли да е или до асфалтовата база? И изобщо тия които го защитавате имате ли представа каква щета нанасят тези съоръжения на околността? Всичко ще потъне в прахоляк и смрад и сто парка няма да помогнат. Недопустимо е да съсипеш едно свястно населено място ей тъй с лека ръка. Разбира се тук стои въпроса и за тия, които му подписват разрешителните, ама ние си знаем как става.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари