Нов вандалски акт срещу "ДПС-Ново начало" в центъра на Русе

1
Унищожени са конструкцията на предизборната шатра и предизборните материали
Унищожени са конструкцията на предизборната шатра и предизборните материали

Унищожени са конструкцията на предизборната шатра и предизборните материали

Вандали потрошиха предизборна шатра в центъра на Русе.

Пореден акт на вандализъм бе извършен срещу предизборната кампания на коалиция "ДПС-Ново начало" в Русе. Шатрата на политическата формация, разположена пред предизборния ѝ щаб срещу сградата на Общината, осъмна с нанесени сериозни щети, показа Русе Медиа.

Щети по конструкцията и материалите

При инцидента са счупени носещите крака на конструкцията. Вандалите не са се ограничили само с посегателство върху самата шатра - намачкани са и предизборните плакати, представящи листата с кандидати на коалицията.

Разследване на инцидента

Предстои изясняване на обстоятелствата около инцидента, като ще бъдат прегледани записите от камерите за видеонаблюдение в района.

Предходен инцидент

Това не е първият случай на посегателство срещу собствеността на "ДПС-Ново начало" в Русе. В началото на предизборната кампания бяха счупени две стъкла на офиса на коалицията. При предходния инцидент извършителят бе идентифициран и задържан от органите на реда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Каменцов
    Новото начало за ДПС,беше преди 34-ри години,когато беше създадено.Това "начало" което Пеевски тика в очите на българите,е с единствена цел, разцепление на партията,за да може по лесно да се овладее от него и неговият приятел.
  • 5
    3
    доктора
    Слаба работа.Друго си е да запалите шатрата и коктейл молотов във витрината.
  • 5
    2
    Ашколсун!
    Ако Пеевски не влезе в парламента, мафията ГЕРБ и ПП-ДБ няма да успеят да съставят правителство и ще вървим на нови избори, докато на народът му уври главата и спре да гласува за ГЕРБ. Тогава може и да почнем да се оправяме, но дано не е твърде късно!
  • 11
    1
    Свинята долу!
    Браво Анархияяя ! Заколете свинята на площатс
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари