МВР - Русе: Прозорците на ДПС - Ново начало са счупени с твърд предмет

0
Вандализъм или политическо послание?
Вандализъм или политическо послание? Снимка: Facebook

Вандализъм или политическо послание?

Инцидент с нанесени материални щети разбуни духовете в град Русе вчера следобед. Неизвестни извършители са атакували офис на политическа партия, намиращ се на една от централните улици в крайдунавския град.

Сигналът за инцидента е подаден в 16:32 часа чрез Единния европейски номер 112 до Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) - Русе. Според първоначалната информация, са били счупени прозорци на офис, разположен на улица "Борисова" в град Русе.

Изпратените на място полицейски служители са установили, че става въпрос за партерно помещение на въпросния адрес. По данни на подалите сигнала, помещението е наето от русенска фирма и се използва като офис на политическа партия.

При огледа на местопроизшествието е констатирано, че с твърд предмет са счупени две външни стъкла на витринен прозорец от стъклопакет. Дежурна оперативна група на МВР е извършила подробен оглед на мястото на инцидента.

В резултат на случилото се е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по член 216, алинея 1 от Наказателния кодекс, който се отнася до унищожаване и повреждане на чуждо имущество.

Разследването на инцидента продължава, като органите на реда работят усилено за изясняване на всички обстоятелства около вандалския акт и идентифициране на извършителите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари