Николай Марков: От днес "Величие" е само и единствено Ивелин Михайлов

2
Председателят на партия "Величие" прекратява участие във всички срещи с обществеността
Председателят на партия "Величие" прекратява участие във всички срещи с обществеността Снимка: Николай Марков / Facebook

Председателят на партия "Величие" прекратява участие във всички срещи с обществеността

Николай Марков направи изненадващо и драматично изявление в социалната мрежа, обявявайки, че прекратява своето участие във всички срещи с обществеността, организирани от партията. Марков отправи сериозни обвинения към лидера на партията Ивелин Михайлов, наричайки го "псевдо икономическа групировка от сламени и зависими хора". В своята публикация Марков заяви, че целите на ПП "Величие" не са партийни, нито идеални.

"От днес прекратявам моето участие във всички срещи с обществеността, организирани от ПП 'Величие'!" – започва изявлението на Николай Марков, което беше разпространено в социалните мрежи. Той призова своите последователи и симпатизанти да разпространят тази информация във всички населени места в страната и извън нея.

Марков обвини Ивелин Михайлов, че ръководи партията чрез група от зависими хора, които не действат в интерес на гражданите, а следват лични и икономически интереси. Той подчерта, че доказателствата за тези твърдения предстоят да бъдат публикувани. "Доказателствата предстоят! Подредени, проверени и годни," допълни той.

Тези обвинения предизвикаха бурни реакции сред членовете на партията и нейните симпатизанти. Ивелин Михайлов все още не е коментирал публично обвиненията на Марков. Очаква се неговото изявление по въпроса, което вероятно ще хвърли повече светлина върху разрива вътре в партията.

Анализатори коментират, че подобни вътрешнопартийни конфликти могат да имат сериозни последствия за общественото доверие в ПП "Величие". Според тях, това може да доведе до разпад на партията или до значително намаляване на подкрепата за нея.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    20
    ИСТИНАТА
    "вгъZZличие", "вгъZZраждани", ИмаТакиваНещастници... все руZZшлямски подлоги и патерици на ОПГ ГРОБ=ДПС! ФАКТ!
  • 3
    19
    Bonkerz
    И двамата излъгаха народа, поредните лъжепатриоти. Влизаш в 1 легло с подполковник, върти ти ченгеджийски номера. Изненада. Другия "родолюбец" сектант, последовател на сциентологията промиваща мозъците и обсебваща хората. Такива представящи се за родолюбци ги мразя най-много, същите лайнари и схемаджии като Атака, НФСБ, ВМРО, Възраждане и т.н. Боко и Пеевски поне са ясни и не се преструват. После гласувайте ПАК за поредните "патриоти", такава организация без задни мисли няма в БГ.
  • 3
    18
    Васо
    А може да се пробва и при отрепките от ППДБ,все са евроГейци,ще се разберат,а и ХараКиро има опит с купуването на депутати хахаха
  • 4
    17
    Методи Лашев
    Всички слуги на Вашингтон рано или късно ги лашкат анално. Някои крещят от болка, други стенат от кеф, но всичките са курви реднешки и са вредни за България, която заради Вашингтон е последна държава в ЕС!
  • 10
    16
    Васо
    тоя тлъст глупак постави рекорд по най-бързо компрометиране. 2 дни в парламента и вече и децата знаят, че е продажник. Сега ще се опита да се отцепи и да влезе към ГРОБ или дъпъсъ. Както колежката Йончева.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари