Николай Денков: Назарян е най-яростният защитник на санкционираните по "Магнитски"

1
"Експертните кабинети без ясна политическа отговорност са прекрасен смокинов лист", заяви председателят на парламентарната група на ПП-ДБ
"Експертните кабинети без ясна политическа отговорност са прекрасен смокинов лист", заяви председателят на парламентарната група на ПП-ДБ Снимка: БГНЕС

"Експертните кабинети без ясна политическа отговорност са прекрасен смокинов лист", заяви председателят на парламентарната група на ПП-ДБ

Според председателя на парламентарната група на ПП-ДБ Николай Денков, "добрата новина за избора на парламентарен председател е помрачена от това кой точно застава начело". Изявлението той направи в кулоарите на парламента:

"Лошата новина е, че този председател е най-яростният защитник на санкционирания по Закона "Магнитски". Рая Назарян съвсем наскоро направи следното изказване: "САЩ са подведени, и за ГЕРБ санкциите по "Магнитски" нямат стойност". Явно така се става председател на Народното събрание, в този случай", предава БНР.

Денков потвърди, че ПП-ДБ няма да подкрепят кабинет с първия и втория мандат и са против идеята на ИТН за експертно правителство с третия мандат:

"Експертните кабинети, в които няма ясна политическа отговорност, са прекрасен смокинов лист, зад който могат да се правят много безобразия. Важно е кой носи политическа отговорност за едно правителство! Когато сложите експертен кабинет с идеята: "Ние го избрахме, ама нямаме отношение към него", това е рецепта за катастрофа и се надявам да не стигнем до там".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    12
    хи, хи,
    стана ми скучно от умнокрасиви полюции! Абе, умнокрасивите, на вас докога все някой друг ще ви е виновен?!? Един файтон хора сте, а искате да управлявате страната, че и за диктатура говорите?!? Ами спечелете изборите с 50%+1, направете правителство и управлявайте, като не можете да го направите или влизайте в коалиция, или си ближете раните и си трайте! Пълно нахалство е от позицията, която имате в момента, да поставяте условия без да правите компромиси! Е, няма такова жУвотно в политиката!😁😁😁
  • 4
    11
    до 10
    Пак нищо не си разбрал!:) А за пряка демокрация са необходими мислещи хора. Нито ти, нито избиращите управляващите последните 5 години сте за пряка демокрация. Вие сте за диктатура.:)
  • -2
    10
    ясно, че нищо не си разбрал,
    аз поне разбрах, че си точно в профила на пп-ейците! 😁😁😁 За да ти разваля вечерта - не съм гербаджия, не съм и за вас и за дпс! Аз съм за пряка демокрация, тази от която най-много ви е страх и за мажоритарна избирателна система! Днеска се изкефих как кокорчо рева от трибуната на парламента след избора, като малко дете на което не са му дали играчката, потрес!
  • 7
    9
    до 8
    Попита човека дали е хабилитиран по право. Останах с впечатление, че само доктор по право най-малко може да коментира поредната Деса на Тиквата. Сиреч да и е равен. Това е болшевишко мислене, но нейсе. Извинявам се, ако не съм усетил трелите на възвишените ти мисли правилно.:) Но между нас да си остане, тази е поредната Проста Путка, както мило се изразява твоят фюрер!:) Сигурен съм, че и за майка ти би казал същото, с оглед на показаното от теб тук.:) Хубава вечер и бъди здрав!:)
  • -1
    8
    до 7
    И как разбра, от поста ми, че Назарян е хабилитирана?!? Питах даващия оценка за качествата му и от какво ниво дава оценката?!? Цитат:„ Хабилитиран по „Право“ ли си“ Даже и да четеш с разбиране не можеш, ама и ти оценки даваш! Абе, тва пп-ейците все гледате да вкарате хората в някакъв шаблон - прости, путинисти, гербаджии и кво ли още не! Кофти, даже и оценка „смешко“ не мога да ти дам!😁😁😁
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари