Николай Бояджиев: Детето ми никога няма да бъде същото

1
Бояджиев е баща на детето, което пострада при катастрофата с певицата Анелия
Бояджиев е баща на детето, което пострада при катастрофата с певицата Анелия Видео: NOVA

Бояджиев е баща на детето, което пострада при катастрофата с певицата Анелия

В средата на август автомобил, в който пътувала певицата Анелия, попадна в тежка катастрофа. В резултат на инцидента тежко пострада 7-годишно дете, което беше транспортирано с медицински хеликоптер до „Пирогов“. Един от упреците на бащата на детето, Николай Бояджиев, е, че никой от пътниците в колата на Анелия не се е притекъл на помощ. От своя страна певицата отрече тези обвинения, като посочи, че бащата се държал агресивно и ги заплашвал.

В интервю за „Здравей, България“ по NOVA, Николай Бояджиев сподели, че първоначалният тест за наркотици бил положителен, но кръвната проба впоследствие дала отрицателен резултат.

След инцидента, Бояджиев успял да извади съпругата си и едното си дете от автомобила, а другото дете било намерено извън превозното средство. „Никой от съседния автомобил не направи опит да слезе и да провери дали сме добре, има ли пострадали“, споделил той. По думите му, не се е опитвал да чупи стъклата на другата кола, а само ударил по ламарините в опит да получи помощ. „Съвсем нормално, при положение, че никой не иска да ти окаже помощ“, добави Бояджиев, подчертавайки, че не е разговарял с хората от другия автомобил.

Според бащата, автомобилът на певицата се движел срещу него, но той избегнал челен удар, при което се стигнало до сблъсък с задната лява част на неговата кола. Николай Бояджиев потвърди, че и двете му деца са били с колани по време на катастрофата.

Детето ми претърпя сериозни наранявания – премахнат далак, около 10 см от червата, апендикс и множество шевове по главата и крака. В момента е у дома и се възстановява, но никога няма да бъде същото“, сподели с мъка Бояджиев. Той добави, че психологическите травми също са значителни, като изтъкнал думите на певицата: „Госпожата каза, че е важно е, че сме живи и здрави“, на които отговори: „Да, но не е само това – остават травми, които ни съсипват и ни убиват“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    Впрочем
    Попаднах на интервюто на миндила вчера по Нова. С характерното зализване и игра с косата, легендарната курва се усмихна на тъпата Марина Цекова и каза: "Знаех си, че ще ми зададеш този въпрос за катастрофата". И двете пачи се ухилили като, че им вкарват близалки в путките. То бива, бива гнусотия ама понякога е прекалено.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари