Анелия: Бащата на детенцето, което бере душа, разпространява лъжи

2
Нещото, което цяла България не знае, е, че бащата даде положителна проба за амфетамин, заяви певицата днес
Нещото, което цяла България не знае, е, че бащата даде положителна проба за амфетамин, заяви певицата днес Снимка: Instagram / Anelia

Нещото, което цяла България не знае, е, че бащата даде положителна проба за амфетамин, заяви певицата днес

Попфолк певицата Анелия направи емоционално изказване в Intagram, след като автомобилът ѝ участва в тежка катастрофа. Според певицата, инцидентът е оставил дълбок отпечатък върху нея и семейството ѝ, като тя не скри болката и възмущението си от цирковете, които според нея се разиграват около случая.

Много ми е болно заради това, което преживях последните дни. Още по-болно ми е, че хората правят циркове с тази случка, която преживяхме аз и моето семейството. В колата беше и моето дете, което преживя пълен ад“, сподели певицата във видео, публикувано в социалната мрежа.

Катастрофата е станала на пътя София – Варна, близо до село „Български извор“, в неделя рано сутринта. Според първоначалната информация, челно са се сблъскали два автомобила – в единия са пътували две малки деца на възраст 6 и 7 години, а в другия автомобил е била Анелия, която не е била зад волана по време на инцидента. В резултат на сблъсъка, колата с децата е напуснала пътното платно и е паднала в крайпътната канавка, докато колата на певицата се е ударила в мантинелата.

След инцидента 7-годишното дете е било транспортирано в тежко състояние от болницата в Ловеч в УМБАЛ-Плевен, а по-късно с медицински хеликоптер е прехвърлено в София. Детето е настанено в детската реанимация на „Пирогов“ и е на апаратна вентилация.

Певицата също така изрази огорчението си от думите на бащата на раненото дете, който обвини пътниците в колата на Анелия, че не са се опитали да помогнат след катастрофата. „Тъжното е, че бащата на детето, което в момента бере душа в болницата, си позволява да разпространява лъжи и заради това реших да ви споделя истината. Катастрофа имаше – в катастрофата освен те участвахме и ние. И преживяхме абсолютно същи ад, който и те“, коментира тя.

Анелия разкри също, че не е могла да помогне поради агресивното поведение на бащата на пострадалото дете, който, по нейни думи, е изпаднал в шок и е започнал да рита автомобила им, заплашвайки, че ще ги убие. „Започна да чупи стъклото на автомобила ни. И нещото, което цяла България не знае, е, че бащата даде положителна проба за амфетамин. След което отиде в болницата, за да му вземат втора кръвна проба“, добави тя.

Въпреки преживяното, Анелия отправи призив към всички да се обединят в подкрепа на раненото дете. „Въпреки всичко има само едно важно нещо на този свят и то е да бъдем човеци! Нека всички заедно да обединим сили и да се молим за здравето на малката душичка“, апелира тя.

По случая с катастрофата е образувано досъдебно производство, като засега няма задържани лица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Вижте и ...
    Гледната точка на бащата на пострадалото дете: https://www.marica.bg/balgariq/obshtestvo/pevicata-aneliq-uchastnik-v-katastrofa-s-tejko-postradalo-dete-vinovna-li-e
  • 7
    4
    Не знам кой е Анелия, ама
    Шимейлът на снимката с проскубаната пирга, кривите вежди и възпалените джуки ... от цигански произход ли е? А и щом другият шофьор се е нахвърлил с ритници на колата им съм убеден 100% чия е вината!
  • 5
    3
    ,,,
    Какъв затвор.Те са на почит тук и са любимките на народа.А любимци са батките с амфетаманите.Е,сега случайно се сблъскали все любимци.Ако не е грешен полевият тест за наркотици
  • 9
    2
    Докога
    Цяла година слушаме за тези чалги!!! Бе то не би катастрофи с тях,бе то не би дроги!!!!! Абе няма ли затвор за тези уроди бе!!!!
  • 6
    1
    Мухахахахаха
    Цяла България не знаела,че бащата дал положителна проба за амфетамин,обаче тази чалга курва знае....мухахахаха тая трябва да бъде с ефективна присъда и директно в сливенския да я тъпчат циганките
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари