Николай Бояджиев: Никога не съм употребявал наркотици

0
Не слязоха да видят дали сме живи, заяви бащата на детето, пострадало при катастрофата с Анелия
Не слязоха да видят дали сме живи, заяви бащата на детето, пострадало при катастрофата с Анелия

Не слязоха да видят дали сме живи, заяви бащата на детето, пострадало при катастрофата с Анелия

Състоянието на 7-годишното дете, пострадало при тежка катастрофа на пътя София - Варна, остава критично, съобщиха от болница „Пирогов“. Момчето беше транспортирано по спешност с медицински хеликоптер преди два дни, след като автомобилът на семейството му попадна в сериозен пътен инцидент, в който участва и колата на известната певица Анелия. Прокуратурата в Ловеч вече образува досъдебно производство, а разследването е в ход.

Бащата на пострадалото дете, Николай Бояджиев, направи своето изявление в ефира на NOVA, където разказа за ужасяващите моменти по време на катастрофата. Според него, инцидентът се е случил на пътя София – Варна, малко след село Български извор, докато е пътувал с двете си деца към село Орешак, за да посетят местен панаир.

Видях бързо движеща се кола срещу мен. Фаровете ѝ внезапно се озоваха в моята лента и направих всичко възможно да избегна челен сблъсък, но не успях напълно“, сподели Бояджиев. Той добави, че едно от децата му е изхвърчало от автомобила, въпреки че и двете са били в столчета и с поставени колани. „От другата кола никой не излезе да попита дали сме живи“, заяви той.

Впоследствие пристигнали две линейки – едната транспортирала по-голямото дете в критично състояние, докато втората е изчакала бащата да даде проби за алкохол и наркотици. По негови думи, тестът за алкохол е бил отрицателен, а пробата за наркотици е дадена в болница, защото не успял да изчака на място пълния резултат заради спешността на ситуацията.

Никога през живота си не съм употребявал наркотици“, категорично заяви Бояджиев. Той допълни, че очаква резултатите от кръвната проба, която би трябвало да даде окончателен отговор на обвиненията. Според него, положителният тест на място може да е резултат на грешка.

Два дни след инцидента, попфолк певицата Анелия също излезе с изявление във Facebook. Във видео тя изрази болката си от случилото се и обвини бащата на детето, че разпространява лъжи. „Бащата беше в шок, започна да рита колата и да ни заплашва“, сподели тя, оправдавайки факта, че не са оказали помощ след катастрофата. Според Анелия, мъжът е дал положителен тест за амфетамин, което допълнително усложнява ситуацията.

Случаят предизвика широк обществен интерес и дебат за безопасността на пътищата в България, както и за реакциите на водачите в критични ситуации. Бояджиев отправи призив към всички шофьори да проявяват човечност при подобни инциденти и да помагат на пострадалите, както е записано и в Закона за движението по пътищата.

Разследването на инцидента продължава, като се очакват окончателните резултати от медицинските тестове, които ще хвърлят повече светлина върху обстоятелствата, довели до тежката катастрофа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Моето мнение
    нейната работа е "гузен не гонен бяга". Също смятам, че разни продуценти и други печелещи от нейната чалга вече са се включили да я оправдават.Та тя е тяхното "златно яйце", източникът им за големи приходи чрез затъпяване на населението.За какъв морал говорим дори в случая, нито се опитват да помогнат тя и шофьорът след катастрофата, нито в думите и по фейса личи някакво съжаление и съпричастност към пострадалото дете.Какъв пример дава на дъщеря си, която е свидетел на станалото.Сега Анелия се отръска от нафталина на забравата и няма нужда да пуска голотии в интернета.Кой прав, кой крив/виновен, но тя не показа човещина и това е жалката истина. Да беше замълчала поне.
  • 7
    2
    Прост българин
    Какви скъпи адвокати. Случая поема Коко Динев - проститутският бос. Той подава на Сарафов, той връща на областния прокурор, той центрира опасно към окръжния съдия и... ГООООООЛ. Бащата е виновен.
  • 10
    1
    русе
    Наглата мутричка на Анелия говори всичко.... Виновни са те ( Ауди-то на Анелия), виновни са , че не са помогнали на пострадалото дете, виновни са те, че продължават да бълват лъжи. Сега всичко ще се потули със скъпи адвокати .... това е България. Раздаването на собствена справедливост е оправдано !!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари