„Не съжалявам, че ги запознах“: Откровенията на един диригент за разрива между Ивелин Михайлов и Николай Марков

1
Те се скараха, защото са мъже, откровеничи маестрото
Те се скараха, защото са мъже, откровеничи маестрото Снимка: БНТ

Те се скараха, защото са мъже, откровеничи маестрото

Йордан Камджалов: „Не съжалявам, че ги запознах“ - откровенията на един диригент за разрива между Ивелин Михайлов и Николай Марков

Диригентът Йордан Камджалов разкри подробности за запознанството и конфликта между двамата мъже в предаването "Денят започва с Георги Любенов"

Йордан Камджалов, известен диригент и обществена личност, откровено разказа за своята роля в запознанството между Ивелин Михайлов и Николай Марков в интервю за "Денят започва с Георги Любенов". По време на разговора, Камджалов сподели своите мисли за сложните отношения между двамата мъже и причините за техния конфликт.

„Факт е, че събрах тези господа. Не съжалявам, че ги запознах“, заяви Камджалов, подчертавайки своята увереност в положителните намерения зад инициативата. Той разказа, че идеята за срещата е била на Марков, който е искал да се запознае с Михайлов. Според Камджалов, отношенията между двамата са били честни и откровени, като между братя.

Не е хубаво, че сега се карат“, сподели диригентът със съжаление. Въпреки доброто начало на тяхното запознанство, разногласията между двамата са довели до сериозен конфликт. Камджалов отбеляза, че причината за спора е в характерите на Михайлов и Марков. „Те се скараха, защото са мъже. Ако единият нямаше характер, нямаше да се скарат изобщо. Не знам какво става“, подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Не си интересен
    търсиш внимание и евтина популярност.Повтаряш едно и също по всички възможни медии.Кои мъже се карат махленки? Нещо темата с половете те вълнува повече от обичайното.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари