Диригентът Йордан Камджалов: Аз запознах Николай Марков и Ивелин Михайлов

0
Маестрото призовава за мъжко разбирателство извън медиите
Маестрото призовава за мъжко разбирателство извън медиите Снимка: bTV / стоп кадър

Маестрото призовава за мъжко разбирателство извън медиите

Диригентът Йордан Камджалов разкри нови подробности за конфликта между Николай Марков и Ивелин Михайлов в предаването „Лице в лице“ по bTV. Камджалов, който е запознал двамата политици, призова за мъжко разбирателство извън медиите и коментира бъдещето на политическата сцена в България.„Аз запознах Николай Марков и Ивелин Михайлов,“ заяви Камджалов.

Марков ме потърси с желанието да се запознае с Михайлов. Срещите ми с Марков се броят на пръстите на едната ръка, а с Михайлов сме се срещали два пъти – веднъж преди 10 години и веднъж през последната зима.“

На 5 юли пред bTV бизнесменът Ивелин Михайлов обяви, че е бил потърсен от Николай Марков през март. „Полковник Марков ме потърси през март заедно с Йордан Камджалов и казаха, че имат идея да се помогне на страната. Аз казах, че ще помогна, но не искам да съм политик и да съм вътре в парламента,“ обясни Михайлов по повод създаването на „Величие“, която беше изненадата на последните парламентарни избори и влезе в парламента. Понастоящем Марков и Михайлов са в публичен конфликт.

Парламентарната група на „Величие“ се разпадна, а преди това Михайлов обяви, че на депутати е бил оказван натиск от ГЕРБ за подкрепа на правителство, която в крайна сметка не беше получена. Чрез Николай Марков обаче Виктория Василева е предложила на Михайлов да бъде подкрепена кандидатурата на Рая Назарян от ГЕРБ за председател на парламента. Камджалов призова двамата да се разберат „като мъже“, а не през медиите. Описа Михайлов като „практичен, говорещ за работа и действия, неспокоен и работохолик“.Според него с „погрома“ на „Величие“ е даден тон на сгромолясването на настоящата партийна система. „Нека след „Величие“ се разпаднат всички. Идеята е „да се докосне дъното и да се постигне отскок“, каза Камджалов. Попитан дали би подкрепил нов проект на Ивелин Михайлов, той отговори отрицателно. Не искал и да е част от „Величие“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Пенчу
    Всичките му пет дица съ ут мени!
  • 0
    4
    До 3
    Е и ??
  • 0
    3
    Зрител
    Господин ЙК е баща на 5 деца.
  • 8
    2
    Поръчка на тези,
    които го лансират на сцената.Нищо не е даром.Всичко "гениално" е просто.Имайте търпение и ще разберете.
  • 10
    1
    JAk
    От няколко месеца знаем това, че вие сте ги запознал. Въпросът е по чие посолствено нареждане беше поръчката? Знаем, че не живеете в България...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари