МВР влезе в офиси за бързи кредити и заложни къщи в Русе

1
Маскирани полицаи и икономически експерти участват в спецоперацията
Маскирани полицаи и икономически експерти участват в спецоперацията

Маскирани полицаи и икономически експерти участват в спецоперацията

В ранните часове на деня в Русе и региона стартира мащабна полицейска операция. Основният фокус на акцията е насочен към разкриване на евентуални нарушения на изборното законодателство и търговия с гласове.

Специализираната операция започна в 06:00 часа сутринта с изграждането на контролно-пропускателни пунктове в град Русе и други населени места в областта. Полицейски екипи извършваха щателни проверки на преминаващите превозни средства и техните водачи.

В хода на акцията, след първоначалните пътни проверки, вниманието на правоохранителните органи се насочи към търговски обекти. Започвайки от магазини в квартал „Селеметя", полицейските сили разшириха обхвата на операцията, включвайки офиси за бързи кредити и заложни къщи.

Особено впечатление направи участието на специализирани звена в акцията. Маскирани служители от сектор „Специализирани тактически действия", придружени от криминалисти и представители на Икономическа полиция, извършиха внезапни проверки в офиси за бързи кредити и заложни къщи. Първите обекти, подложени на инспекция, бяха разположени по булевард „Цар Освободител".

Към 10:30 часа не беше докладвано за задържани лица във връзка с операцията. Очаква се полицейските действия да продължат през целия ден, като се предвижда официална информация за резултатите да бъде оповестена в следобедните часове.

Тази мащабна акция показва решимостта на правоохранителните органи да противодействат на потенциални нарушения в изборния процес и да гарантират законността в работата на финансовите институции в региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    СелемеТ до 3
    Тия "качулатите" ако ме бият може и да пукна. Но семейството ми ще им вземе и керемидките които имат за обещетения. Децата им ще са клошари.
  • 1
    3
    До 1
    Манго,тия качулатите ако те бият,"стотина хиляди левове" не ще вземеш,ами ще дадеш на хирурзите да те сглобят наново хахаха
  • 0
    2
    Алоууу
    Не видях от репортажа номер на тия, маскираните по униформените! Алоууу, че те могат да убият някой така! Алоууууу, какво се случва?
  • 5
    1
    СелемеТ
    Тая, цялата малоумщина е дрън-дрън, но да видим аз като полуобразован циганин какво мога да направя. Естествено, че ще спра за проверка на полицай с необходимите реквизити, но не и на маскирани такива. За мен те са бандити, които крият лицата си. Ще ми правите проверка след представяне със служебна карта и снимка, която да сверя с лицата ви. Вие ще ми светете с фенерче в очите, аз също във вашите! Аз багажника на автомобила си няма да отворя преди да създадете протокол за претърсване с присъствието на съответните поемни лица. Не всички цигани сме "мангали"! И понеже предвиждам разни мнения - моля, ще ме биете ли?! Аз боя ще го изтърпя. Все пак ще получа едни стотина хиляди левове обещетение. Обещавам ви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари