Мъж от Русе: Пребиха ме, защото отказах да продам гласа си

1
Жертвата на нападението твърдо решена да търси правата си в съда
Жертвата на нападението твърдо решена да търси правата си в съда

Жертвата на нападението твърдо решена да търси правата си в съда

В град Русе се разигра поредният случай на насилие, свързан с опити за купуване на гласове. 54-годишен мъж е станал жертва на побой, след като е отказал да участва в схема за търговия с гласове.

Инцидентът се е случил в четвъртък, когато пострадалият, идентифициран само като Горан, е бил посетен от лица, предлагащи му пари в замяна на гласовете на цялото му семейство за определена политическа партия. След категоричния му отказ да се включи в незаконната схема, той е бил жестоко нападнат.

В резултат на побоя Горан е получил сериозни наранявания, включително счупена челюст, разместени зъби и множество контузии по тялото. Въпреки тежкото си състояние, пострадалият е твърдо решен да потърси справедливост по законов път.

"Никога не съм продавал гласа си и няма да го направя срещу пари", заявява Горан пред журналисти, подчертавайки своята гражданска позиция, предаде КИС 13.

Според разказа на жертвата, в квартала има само един човек, който обикаля и предлага пари в замяна на гласове.

Местната полиция е започнала разследване на инцидента. Очаква се в следващите дни да бъдат разпитани свидетели и да се събират допълнителни доказателства за изясняване на обстоятелствата около нападението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Кичка Бодурова
    Някой знае ли кой дава по вече пари? Възраждане или Меч?
  • 1
    3
    Александър
    Тези предлагат пари за гласове за възраждане.
  • 6
    2
    Гост
    За коя партия? Поне кажете в кой квартал е станалото? Защо ги криете? Не е ли редно хората да ги знаят, за да се пазят от такива "агитатори"?
  • 4
    1
    Ценко Чоков
    Върбан за ДПС ли купува гласове? Или за Възраждане?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Прозяване със затворена уста – това е единственото нещо, което научих за 5 години в университета.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари