Моторист загина при катастрофа в Добрич

2
23-годишен мъж загуби живота си при пътен инцидент с автобус на градския транспорт
23-годишен мъж загуби живота си при пътен инцидент с автобус на градския транспорт Снимка: БГНЕС / Архив

23-годишен мъж загуби живота си при пътен инцидент с автобус на градския транспорт

Моторист загина при тежка катастрофа в Добрич.

Тази вечер в 19:43 часа беше подаден сигнал за тежка катастрофа на околовръстния път в Добрич, при която загина 23-годишен моторист. По информация на полицията, инцидентът е станал при движение на моториста в посока изхода за Варна.

Автобус на градския транспорт, движещ се в срещуположна посока, е предприел завой наляво към квартал "Добротица", като отнема предимството на моториста. В резултат на това се е стигнало до тежък пътен инцидент, при който младият мъж загива на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    до 1
    Ако с 50 километра в час с мотор се шибнеш в стена, ще си много ядосан, а не мъртъв. Докога ще позволяват на идиоти да имат свидетелства за управление на МПС и докога в Булгаристан ще регистрират пистови и кросови мотори?! Къде в ЕС сте видели кросов или пистов мотор по републиканската пътна мрежа?
  • 2
    1
    Докога идиотите
    с ляв завой и отнемане на предимство ще убиват ?? После моториста бил виновен.Жалко за момчето Вземането на автобуса не решава нищо. Той сигурно не е на тоя как да го нарека катила - шофьор, че да ми поолекне.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари