Момче с тротинетка пострада при сблъсък с автомобил в Русе

1
Инцидентът е станал в близост до жилищен блок "Потсдам"
Инцидентът е станал в близост до жилищен блок "Потсдам" Снимка: Асен Игнатов / Архив

Инцидентът е станал в близост до жилищен блок "Потсдам"

В сряда, 9 октомври, около 11:40 часа, в град Русе се случи пътнотранспортно произшествие, при което пострада 13-годишно момче. Инцидентът стана на улица "Руй планина", в близост до жилищен блок "Потсдам".

Според информация от Министерството на вътрешните работи - Русе, сблъсъкът е станал между лек автомобил марка "Мерцедес" и електрически скутер. Водачът на автомобила, 33-годишен мъж, се е движел по улица "Руй планина" в посока към булевард "Липник". В същото време, от крайпътна територия, използвана за гаражи, е излязъл електрически скутер, управляван от 13-годишно момче.

В резултат на сблъсъка, младият водач на скутера е получил фрактура на глезена. Незабавно след инцидента, на място е изпратен екип на пътна полиция, който е пристигнал в рамките на минути след получаване на сигнала.

Оперативна група на МВР - Русе е извършила оглед на местопроизшествието, събирайки необходимите доказателства за изясняване на обстоятелствата около инцидента. По случая е образувано досъдебно производство, което ще помогне за установяване на точните причини за произшествието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Дражева
    Няма контрол наистина и лека полека ще останат само съвестните водачи на тротинетки и тези с повече късмет! Деца под 14 години се движат директно на пътното платно между коли, бусове, автобуси и камиони. На какво разчитат родните им.
  • 3
    4
    тротинеткаджия
    Лека-по-лека ще се избият, след време ще останат само свестни. А за родителите коментар няма - да пилеем пари само да не се занимаваме с децата си.
  • 13
    3
    до „дишащия“ 2
    Нарушител на ЗДвП е тротинеткаджията, на 13 години няма право да управлява ИЕПС, а ти си дишай, не пречиш!
  • -15
    2
    До даскала
    Убийци и осакатители дефакто са автомобилистите зад волана, които си мислят, че ремонтите, преасфалтирането, изобщо цялата пътна мрежа е само и единствено за тях. Те са и главните отровители на въздуха в Русе, който ежедневно дишаме, тровейки се и разивайки болести като ХОББ и астма.
  • 34
    1
    daskal
    До родителите - Купувайки им тротинетки, се превръщате в техни осакатители и убийци! Не го забравяйте!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари