Време е младите да вземат думата в Русе

0
Национален младежки форум дава думата на младите в среща с местната власт
Национален младежки форум дава думата на младите в среща с местната власт Снимка: Община Русе / Архив

Национален младежки форум дава думата на младите в среща с местната власт

На 10 септември, вторник, в зала „Св. Георги“ в сградата на общинската администрация в Русе ще се проведе важна среща между младежи от града и представители на местната власт. Събитието, което ще започне в 10:00 часа, е организирано от Националния младежки форум с подкрепата на Община Русе и е част от инициативата Диалог на ЕС по въпросите за младежта.

Тази инициатива има за цел да даде възможност на младите хора от цяла Европа да участват активно в процесите на вземане на решения и да влияят върху политиката за младежта на континентално ниво. Основният акцент на срещата ще бъде върху младежкото участие в развитието на общината.

Под мотото „Време е младите да вземат думата“, младите русенци ще имат шанс да изразят своите идеи и предложения за подобрения в живота на местно ниво. Очаква се да се проведе отворен и конструктивен диалог между младежите и представителите на местната власт, с акцент върху актуални обществени въпроси.

Срещата е част от проекта “Youth Dialogue in Bulgaria”, който е свързан с изпълнението на Диалога на ЕС по въпросите за младежта, организиран от Националната работна група. Финансовата подкрепа на проекта е осигурена от програма Еразъм+.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Тоти
    Акция без никаква стойност,младежите чисто и просто си губят времето.И Пенчо пак цъфнал на фотото.
  • 4
    4
    Наблюдател
    Как се казва ОНБАШИЯТА с надменния и палав поглед? Родители пазете децата си. Злото е заразно. А и не е хубаво да си най-мразената личност в едно провинциално градче.
  • 1
    3
    Франциск
    Задължително да се явят: Омбудсмана Хемороид, Председателя съсипник на бъдеще,Крадливия еблив миджит и няколко депесарски и бесепарски вмирисани пенсионера да им обяснат как се правят нещата
  • 4
    2
    Енчо
    Младите има още много хляб да ядат. С жълто на устата, държава не се управлява.
  • 5
    1
    Митко
    Някой трикрак младеж да резне градския бик че да се махне тоя смотаняк съсипа града.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари