Млада надежда от Русе получи повиквателна за националния отбор по волейбол за девойки

5
Йоанна Йорданова от ВК "Дунав" Русе демонстрира завидни умения и професионализъм на волейболната площадка
Йоанна Йорданова от ВК "Дунав" Русе демонстрира завидни умения и професионализъм на волейболната площадка Снимка: ВК "Дунав" Русе / Facebook

Йоанна Йорданова от ВК "Дунав" Русе демонстрира завидни умения и професионализъм на волейболната площадка

Йоанна Йорданова от ВК "Дунав" Русе с повиквателна за националния отбор по волейбол за девойки под 16 години.

Младата надежда на спортен клуб по волейбол "Дунав" - Русе, Йоанна Йорданова, получи престижна повиквателна за разширения състав на Националния отбор по волейбол за девойки под 16 години след успешното си представяне на „Турнирът на Талантите“. Това е изключително постижение за четиринадесетгодишната състезателка, която показа високите си качества и умения, заслужавайки правото да бъде част от националния тим на България за предстоящото Балканско първенство за девойки под 16 години.

Изключителни качества и упорит труд

Въпреки младата си възраст, Йоанна Йорданова демонстрира завидни умения и професионализъм на волейболната площадка. „Турнирът на Талантите“ се оказа ключов момент в нейната кариера, където тя успя да впечатли треньорите и селекционерите на националния отбор. Това не е случайно, а резултат от години упорит труд и посветеност на спорта.

Подкрепа и признание от клуба

Екипът на волейболен клуб "Дунав" - Русе е изключително горд с постиженията на Йоанна. В официално изявление от клуба те изразиха своите пожелания за успех и здраве на младата състезателка: „Екипът на ВК "Дунав" и пожелава успех и без контузии. СМЕЛО НАПРЕД !“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    \o
    ГЕРБераста Делян Добрев е циганин, ама Йоанна не е !
  • 1
    1
    \o
    то цигле
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В живота си човек най-много се радва на първо дете, втора жена и третата ракия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари