Миризма на скара в блок "Енисей" вдигна огнеборците на крак

0
Пожарникарите не са установили наличие на пожар, а само леко задимяване
Пожарникарите не са установили наличие на пожар, а само леко задимяване Снимка: Dunavmost / Архив

Пожарникарите не са установили наличие на пожар, а само леко задимяване

Екипи на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" (РДПБЗН) - Русе реагираха на два сигнала през последното денонощие.

Вчера следобед пожарникари от Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" (РСПБЗН) - Две могили се отзоваха на сигнал за горене в землището на село Помен. Инцидентът е възникнал в сечище, където са се запалили отрязани клони от дървета. Благодарение на своевременната намеса на огнеборците, пожарът е овладян бързо и ефективно. Засегната е площ от приблизително 50 квадратни метра.

По-късно същия ден, в 19:12 часа, екип от Втора РСПБЗН - Русе е бил изпратен да провери сигнал за задимяване във вход на блок "Енисей", разположен в квартал "Цветница" на град Русе. При пристигането си на място, пожарникарите не са установили наличие на пожар или друго бедствие. Оказало се е, че причината за лекото задимяване и специфичната миризма е била приготвянето на скара от някой от живущите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Скара &
    Бира Най обичам
  • 0
    1
    Време е за платени статии
    С трепет чакаме платените статии, касаещи скандалния драгомир драганоф! Поне 5-6-7 статии трябва да се публикуват днес. Чакаме снимки.. Преди държеше принтер, сега може да предоставите снимка как няколко човека и той държат опаковка хляб или подобно съдържание! Неговата тотална излагация трябва да продължи с безобразните му изяви и с платените му статии!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари