Министрите на отбраната на САЩ и Русия проведоха втори разговор в рамките на две седмици

0
Разговорът бе иницииран от Русия на фона на напрежението в Украйна, съобщи "Пентагонът"
Разговорът бе иницииран от Русия на фона на напрежението в Украйна, съобщи "Пентагонът"

Разговорът бе иницииран от Русия на фона на напрежението в Украйна, съобщи "Пентагонът"

Министърът на отбраната на Съединените американски щати Лойд Остин и руският министър на отбраната Андрей Белоусов разговаряха за втори път в рамките на малко повече от две седмици. Разговорът се проведе на фона на продължаващото напрежение около войната в Украйна, съобщи "Пентагонът", цитиран от "Ройтерс".

Според говорителката на "Пентагона" Сабрина Сингх, разговорът бе бил иницииран от Русия. Това се случва в критичен момент, когато конфликтът в Украйна продължава вече повече от две години след пълномащабното нахлуване на Русия. Остин е подчертал важността на поддържането на отворени линии за комуникация по време на конфликта.

"Министърът Остин подчерта важността на поддържането на отворени линии за комуникация по време на конфликта в Украйна", каза Сингх.

Говорителката на "Пентагона" отказа да предостави повече подробности за съдържанието на разговора между двамата министри

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    17
    Рузвелт
    И аз помня същото нещо - армията ни беше с изключително слабо ниво на подготовка,японците ни превъзхождаха във всяко едно отношение и затова бяхме принудени да пуснем атомни бомби над цивилното население,което направи САЩ масови убийци и най мразената държава в целия свят!
  • 0
    16
    Фък дъ УКР
    Истината за американската "помощ" през Втората Световна Война: „САЩ искаха да има фронт на изток,те самите бяха напълно безпомощни срещу Хитлер. Един срещу друг с нацистка Германия на Хитлер бяхме готови да смажем нацистката машина.САЩ се страхуваха много повече от Япония след позорното поражние в Пърл Харбър и не можеха да направят нищо срещу Хитлер. Никой не говори открито за това нещо, а мисля, че Сталин никога не остави писмена следа за собственото си мнение. Мога все пак да кажа, че той няколко пъти е изразявал подобно мнение пред мен“, пише Хрушчов в мемоарите си.
  • 0
    15
    Фък дъ РФ
    Истината за руската "победа" през Втората Световна Война: „Ако САЩ не ни бяха помогнали, нямаше да спечелим войната. Един срещу друг с нацистка Германия на Хитлер нямаше да можем да издържим на кръвопролитията и щяхме да загубим войната. Никой не говори открито за това нещо, а мисля, че Сталин никога не остави писмена следа за собственото си мнение. Мога все пак да кажа, че той няколко пъти е изразявал подобно мнение пред мен“, пише Хрушчов в мемоарите си.
  • 0
    14
    Фък дъ УКР
    "Зли времена вещае Небето за Америка, люде. Няма да мине и век – помнете ми думата – и тя, дето днес е ръгнала да прегази света и като порой мътен да го залее, ке биде прегазена, ке биде бита, ке се свие в коритото си и дълго време само ке шушне... Ке шушне и ке въздиша. Внуците ви ке го доживеят", предрича Преподобна Стойна.Освен това Стойна предрича,че БайПън днес ще се насере три пъти само до обед след което ще проведе двучасов разговор с Франсоа Митеран,който почина преди 20 години,докато едно малко киевско джудженце го забавлява с частушки!
  • 0
    13
    Мухахахахаха
    Укропитешкия малоумен пишкосмук не е запознат, че Михаил Глинка е живял в УСрайна,която винаги е била гнусна корумпирана клоака! "Когато напуска завинаги бандеронацистка УСрайна на път за Германия, композиторът Михаил Глинка се съблякъл на границата съвсем гол и захвърлил дрехите си на земята, да не би случайно да са заразени с бандеронацистки дух, плюл на УСраинската земя и извикал: „Дай Боже, никога повече да не видя тази мерзка страна и нейните жители!“" После както си бил чисто гол го опънала една тумба манафи от турски произход,които били гастарбайтери в Германия!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари