Мъж и жена загинаха при катастрофа на АМ "Тракия"

0
Движението е ограничено, трафикът се регулира от "Пътна полиция"
Движението е ограничено, трафикът се регулира от "Пътна полиция" Снимка: Архив

Движението е ограничено, трафикът се регулира от "Пътна полиция"

На магистрала "Тракия" се е случила тежка катастрофа, в резултат на която моторист и неговата спътничка са загинали на място. Инцидентът е станал около 178-ия километър в посока град Бургас, където мотоциклетът се е блъснал в мантинела. Според информация от шофьори, пътуващи по аутобана, и от "Фокус", инцидентът е предизвикал сериозно задръстване.

От Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) съобщиха, че временно движението при километър 179 на АМ "Тракия" се осъществява само в изпреварващата лента. Ограниченията в движението засягат аварийната и активната ленти, където са предприети мерки за регулиране на трафика от страна на "Пътна полиция". Пътуващите се съветват да бъдат внимателни и да следват инструкциите на органите на реда.

Причините за инцидента са в процес на изясняване. Специалисти от "Пътна полиция" и други съответни служби продължават да работят на мястото на катастрофата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари