Марк Рюте: Путин няма да постигне целите си, Украйна ще надделее!

1
Пактът потвърждава решимостта си да гарантира сигурността на Европа
Пактът потвърждава решимостта си да гарантира сигурността на Европа Снимка: Марк Рюте / Facebook

Пактът потвърждава решимостта си да гарантира сигурността на Европа

НАТО потвърждава непоколебимата си подкрепа за Украйна.

Генералният секретар на НАТО Марк Рюте демонстрира твърдата позиция на алианса по време на посещението си в новосъздадената мисия за подпомагане на Украйна в Германия. Пактът остава непреклонен пред руските заплахи и продължава да оказва силна подкрепа на Киев в продължаващия конфликт.

Нова мисия на НАТО координира помощта за Украйна

В американската военна база "Клей" във Висбаден, Германия, е разположена новата структура на НАТО, официално наречена Мисия за подпомагане и обучение в сферата на сигурността за Украйна. Тази инициатива има за цел да координира военната помощ на Съединените американски щати за украинската страна.

Решително послание към Кремъл

По време на своето първо посещение в щаба на мисията, Рюте отправи недвусмислено послание към руския президент Владимир Путин. В интервю за Ройтерс и германското обществено радио "Хесишер Рундфунк" генералният секретар заяви: "Посланието ни е, че ще продължим, че ще направим всичко необходимо, за да гарантираме, че той няма да постигне целите си, че Украйна ще надделее."

НАТО подчертава отбранителния си характер

Рюте подчерта отбранителната природа на НАТО, отхвърляйки всякакви агресивни намерения: "Ние сме НАТО. Ние сме отбранителен, а не нападателен съюз. Нямаме интерес да завладяваме каквато и да е част от която и да е държава извън територията на НАТО."

Алиансът демонстрира единство и сила

Генералният секретар изтъкна мощта и единството на организацията: "Като демократичен алианс, най-мощният съюз в световната история, обединяващ 1 милиарда души, сме готови да се противопоставим на всяка заплаха. И никога няма да се оставим да бъдем сплашвани от нашите противници."

Тези изявления ясно показват, че НАТО остава непоколебим в своята подкрепа за Украйна и готовността си да се противопостави на всякакви заплахи за сигурността на своите членове и партньори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    До 2
    Значи Украйна, която е на запад от ТероруZZшлямия и изцяло в Европа била в Азия, а ТероруZZшлямия, която на изток от Урал (ок. 85 %) азиятска част била в Европа??? Тролче тъпичко, Мутрофанката с тест за малоумие ли ви избира да пишете тъпотии? ХАХАХАХАХАХА
  • 3
    3
    До 2
    Много си наблюдателен!Като гледам Европа колко е затънала,спрямо Русия,тъмнина,студ,политически репресии,безработица,ниско заплащане,направо ми идва да емигрирам в Русия!
  • -3
    2
    Мнение
    Че тя Украйна не е в Европа, а в Азия, докато Русия е в Европа! Следователно трябва да се помага на Русия да не напада Украйна, тъй като там се намира цялата Менделеева таблица и най-старият континент е силно зависим от нея! Какъв мир и стабилност какви 5 лева тръби и тоя?! Кардинален извод: евроатлантиците не са бавноразвиващи, а бързо изоставащи!
  • 1
    1
    {}[][][]
    Този е още един джендеросан евроатлантик, който няма реален поглед, а все още гледа през джендеросаните розови очила на глупостта. Що не си смениш пола, рюте, и да забравим, че съществуваш?! Що не заемеш същата силова позиция към масовия убиец нетаняху, който вчера избиваше християни?! Що мълчиш, рюте?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари