Мария Илиева мести концерта си в Русе на закрито

0
Зала „Филхармония“ ще приеме събитието поради прогнози за лошо времеЗала „Филхармония“ ще приеме събитието поради прогнози за лошо време
Зала „Филхармония“ ще приеме събитието поради прогнози за лошо времеЗала „Филхармония“ ще приеме събитието поради прогнози за лошо време Снимка: Facebook

Зала „Филхармония“ ще приеме събитието поради прогнози за лошо време

Поради прогнозирани неблагоприятни метеорологични условия, дългоочакваният концерт на Мария Илиева в град Русе ще бъде преместен от Летния театър в зала „Филхармония“. Музикалното събитие ще се състои на същата дата и ще започне в планирания час - 21:00 часа.

Билетите остават валидни без презаверка

Организаторите на концерта съобщават, че закупените до момента билети ще бъдат валидни за новото място без необходимост от презаверяване. Настаняването в залата ще бъде извършено спрямо ценовата категория на билетите, като зрителите ще получат места, съответстващи на техните първоначални покупки.

Промяната на мястото на концерта е предприета с цел да се гарантира комфортът на публиката и да се избегнат евентуални проблеми, свързани с лошото време. Зала „Филхармония“ предлага отлични акустични условия, които ще допринесат за още по-приятното изживяване на концерта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    бах ти глупаците
    Хахахахах...заради времето...а може би и заради международното положение ..хахахах Филхармония не може да побере повече от 500 човека ,а и ще се напълни до половина ...Кой луд ще отиде да слуша отвратителна българска естрада...Пуснете си БГ радио ....отврат ...Тези музикантери не слушат ли какво се пее...там ,където са парите и там където ги слушат .
  • 5
    3
    русенец
    Летният театър има почти 2 000 места за седящи. Зала Филхармония - още по-малко. Май не е заради очакваното разваляне на времето.:)
  • 3
    2
    Буци
    Все тая
  • 4
    1
    Е,
    Пък аз го преместих в другия крачол!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари