Кола се преобърна по таван на пътя Самоков - София

0
Инцидентът се размина само с материални щети
Инцидентът се размина само с материални щети Снимка: Катастрофи в София / Facebook

При инцидента няма пострадали

Лек автомобил се преобърна по таван на пътя Самоков - София.

Днес по пътя Самоков - София е регистрирано пътнотранспортно произшествие, при което автомобил се е преобърнал по таван. Информацията бе потвърдена от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи (МВР - София).

За щастие, при инцидента няма пострадали, а са нанесени единствено материални щети на превозното средство.

Според данните, предоставени от МВР - София, лошите метеорологични условия в страната са довели до увеличаване на броя на пътните инциденти. Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ) е обявил предупредителни кодове за опасно време в голяма част от територията на България.

За 23 области в страната е в сила жълт или оранжев код поради очакваните обилни валежи. В допълнение, за други пет области е обявено предупреждение за силен вятър. Тези неблагоприятни атмосферни условия значително повишават риска от пътни инциденти и налагат повишено внимание от страна на водачите.

Експертите от МВР - София препоръчват на шофьорите да бъдат изключително внимателни при шофиране в условията на влошено време. Важно е да се съобразява скоростта с пътната обстановка, да се увеличава дистанцията между автомобилите и да се избягват резки маневри.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари