Кола се обърна по таван на пътя София - Своге

0
От преобърналия се автомобил е изваден пътник, който е транспортиран до болница "Пирогов"
От преобърналия се автомобил е изваден пътник, който е транспортиран до болница "Пирогов" Снимка: БГНЕС / Архив

Един човек е настанен в болница "Пирогов"

Тежка катастрофа затруднява трафика на пътя София - Своге. Двупосочното движение в района на село Ромча е ограничено до една лента след сблъсък между два автомобила.

Тежко пътнотранспортно произшествие (ПТП) затрудни сериозно движението по пътя София - Своге рано тази сутрин. Инцидентът е станал в участъка между Нови Искър и Владо Тричков, в близост до село Ромча. Според информация, предоставена от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (МВР) - София за Българската телеграфна агенция (БТА), два леки автомобила, движещи се в насрещни посоки, са се сблъскали.

Драматични последствия от сблъсъка

В резултат на силния удар, единият от автомобилите се е преобърнал по таван, създавайки опасна ситуация за пътниците. Сигналът за произшествието е постъпил в 06:40 часа сутринта, мобилизирайки незабавно спасителните екипи.

Пострадал е транспортиран до болница

От преобърналия се автомобил е изваден пътник, който е бил незабавно транспортиран до университетската болница "Пирогов" в столицата. Към момента на съобщението, подробности за състоянието на пострадалия не са били налични, като се очаква допълнителна информация да бъде предоставена по-късно.

Мерки за регулиране на движението

На мястото на инцидента е изпратен полицейски екип, който има за задача да регулира движението и да осигури безопасността на преминаващите превозни средства. Според информация от Агенция "Пътна инфраструктура", трафикът в района се осъществява двупосочно в една лента, което неминуемо води до забавяния и образуване на опашки от автомобили.

Тревожна статистика за пътната безопасност

Този инцидент се вписва в тревожната статистика за пътната безопасност в страната. По данни на МВР, само през последното денонощие в България са регистрирани 12 тежки катастрофи. В резултат на тези произшествия, двама души са загубили живота си, а други 15 са получили различни по степен наранявания

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари