Маймуни спасиха дете от изнасилване в Индия

0
Животните са атакували нападателя на 6-годишно момиченце
Животните са атакували нападателя на 6-годишно момиченце Снимка: Асен Игнатов / Архив

Животните са атакували нападателя на 6-годишно момиченце

Маймуни спасиха 6-годишно момиченце от сексуално посегателство в Индия.

В град Багпат, щата Утар Прадеш, Индия, се разигра необичаен инцидент, при който група маймуни предотвратиха опит за сексуално насилие над малолетно дете. Случаят привлече вниманието на местните власти и медии, разкривайки неочакваната намеса на животните в критичен момент.

Според информация от Times of India, неизвестен мъж се приближил до 6-годишно момиче, играещо на улицата, и чрез заплахи я принудил да го последва. Извършителят отвел детето в изоставена сграда, където се опитал да извърши сексуално посегателство. Точно в този момент, група маймуни се нахвърлили върху нападателя, принуждавайки го да избяга и оставяйки жертвата невредима.

След инцидента момичето, видимо разтресено, се прибрало у дома и споделило случилото се със своите родители. Те незабавно сигнализирали в полицията, давайки ход на разследването.

Бащата на детето сподели пред медиите: "Дъщеря ни си играеше на улицата и престъпникът я отвлече. Камерите за наблюдение го заснеха да я води по тясна улица. Той все още трябва да бъде идентифициран. Той я заплашил с насилие. Тя вече нямаше да съществува, ако не се намесиха маймуните."

От полицейското управление в Багпат потвърдиха, че е започнало разследване на инцидента. В момента усилията са насочени към идентифициране на извършителя чрез наличните записи от охранителни камери и свидетелски показания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари