Мадона празнува в Италия рожден ден и 40 години на сцената

0
Фенове и приятели се събират в Портофино
Фенове и приятели се събират в Портофино Снимка: ЕПА / БГНЕС

Фенове и приятели се събират в Портофино

Поп иконата Мадона отпразнува 40 години на музикалната сцена и 66-ия си рожден ден в стил и лукс, избирайки Италия за своето двойно празненство. Певицата, която продължава да бъде сред най-влиятелните фигури в музикалната индустрия, пристигна в курортния град Портофино, Лигурия, където бе посрещната от фенове и туристи.

Мадона кацна в Генуа с частен самолет, след като тръгна от Лондон. След пристигането си, звездата пое към Портофино по море, за да се настани във вилата "Оливета", собственост на известните модни дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана. Именно те организираха бляскаво парти в чест на музикалния ѝ юбилей.

Празненствата са насочени не само към 40-годишнината от началото на нейната музикална кариера, но и към личния ѝ празник – на 16 август Мадона навърши 66 години. Макар че събитието е с ограничен достъп, новината за престоя ѝ в Италия привлече огромен интерес. Феновете, които се събраха на пристанището, успяха да видят само двете ѝ дъщери-близначки.

Въпреки слуховете, разпространени от някои медии, ръководството на археологическия парк на Помпей категорично отрече информацията, че Мадона е наела Големия театър в парка за своя рожден ден. Според източници на "Скай Италия", основното тържество е било организирано на яхта, закотвена край остров Капри.

Въпреки че журналистите не бяха допуснати във вилата, италианските медии успяха да публикуват снимки на звездата, показващи я в обновена и блестяща форма. Il Messaggero, една от водещите италиански медии, описа Мадона като вдъхновение за милиони фенове по света.

Събитието в Портофино подчертава непреходния статус на Мадона като икона не само в музикалния свят, но и в културния и модния живот. Въпреки възрастта си, тя продължава да бъде символ на иновация и креативност, което прави 40-годишния ѝ юбилей още по-значим за нейните почитатели.

Италия, със своите живописни пейзажи и луксозна атмосфера, се оказа перфектният фон за това двойно празненство, което още веднъж затвърди мястото на Мадона като "Кралицата на попа".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Читател
    Голямата, известната на цял свят звезда сигурно свети,но аз не бих отишъл на концерта й,дори той да е организиран пред гаражите на кооперацията в която живея.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари