Криптовалутата на Доналд Тръмп излиза на пазара

0
WLFI токенът стартира с обещания за финансова революция
WLFI токенът стартира с обещания за финансова революция

WLFI токенът стартира с обещания за финансова революция

Днес, 15 октомври 2024 година, светът на криптовалутите очаква старта на нов и противоречив проект. World Liberty Financial (WLF), инициатива свързвана с бившия президент на Съединените американски щати Доналд Тръмп, планира да пусне в продажба своя токен WLFI.

Началото на продажбите е насрочено за следобедните часове българско време, съвпадащо със сутрешните часове в град Ню Йорк. Въпреки интереса около проекта, конкретните детайли относно самия токен все още не са напълно известни.

Амбициозни цели и очаквания

Екипът зад WLF се похвали с впечатляващ интерес - над 100 000 потенциални купувачи в така наречения "бял списък". Целта на проекта е да набере 300 милиона долара, оценявайки платформата на 1,5 милиарда долара.

Захари Фолкман, съосновател на WLF, потвърди, че продажбата ще се осъществи чрез официалния сайт на проекта. Той обаче не разкри повече подробности за характеристиките на токена, като се очаква техническата документация да бъде публикувана едва при старта на продажбите.

Разпределение на токените

Интересен аспект на проекта е, че 20 процента от всички WLF токени са резервирани за съоснователите, включително фамилията Тръмп. Този факт повдига въпроси относно потенциален конфликт на интереси и възможни регулаторни проблеми в бъдеще.

Стремеж към легитимност

WLF е подала заявка за интеграция с Aave - една от водещите платформи в света на децентрализираните финанси (DeFi). Това партньорство би могло да придаде допълнителна легитимност на проекта в очите на крипто общността, но процесът на одобрение все още предстои.

Предупреждения към инвеститорите

Експерти в областта на криптовалутите съветват потенциалните инвеститори да подхождат с повишено внимание. Както при всяка инвестиция в дигитални активи, рисковете са високи, а регулаторната рамка - все още несигурна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари