Кремъл: Здравето на Владимир Путин не е влошено

0
Кремъл категорично отхвърля слуховете за влошено здраве на руския президент
Кремъл категорично отхвърля слуховете за влошено здраве на руския президент Снимка: Кремъл

Кремъл категорично отхвърля слуховете за влошено здраве на руския президент

В необичайно изявление, Кремъл опроверга циркулиращите в публичното пространство спекулации относно здравословното състояние на руския президент Владимир Путин. Това се случва на фона на признанието на 72-годишния държавен глава, че редовно посещава лекари за профилактични прегледи.

Путин споделя за редовните си медицински прегледи

По време на телевизионна среща, руският лидер направи рядко откровено изказване относно грижата за собственото си здраве: "Лекарите от Централната клинична болница, където редовно минавам през всякакви прегледи, препоръчват също така да си поставям ваксини местно производство", сподели Владимир Путин.

Призив за ваксинация

На срещата присъства и министърът на здравеопазването на Руската федерация Михаил Мурашко, който се присъедини към призива на президента за активно участие на населението в кампаниите за ваксинация.

Здравето на Путин - обект на спекулации

Изявлението на руския президент предизвика незабавен отзвук сред наблюдателите, тъй като темата за здравословното му състояние е обект на дългогодишни спекулации в международните медии и политически кръгове.

Позицията на Кремъл

В отговор на нарастващия интерес към здравето на Путин, говорител на Кремъл излезе с категорично опровержение на слуховете за влошено здравословно състояние на руския лидер. Това необичайно изявление подчертава чувствителността на темата за руските власти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Адолф Зеленски
    Моето здраве обаче сериозно се разклати след лошите новини от Шолц и Тръмп,май трябва да ударя тройна доза кокаин днеска за да преживея стреса :((((
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари