Дмитрий Песков: Путин има уникален мозък, неговата продуктивност не спада никога

1
Говорителят на Кремъл описа руския президент като истински работохолик
Говорителят на Кремъл описа руския президент като истински работохолик Снимка: Сергей Гунеев / РИА Новости

Говорителят на Кремъл описа руския президент като истински работохолик

Дмитрий Песков, говорителят на Кремъл, разкрива изумителните качества на руския президент Владимир Путин в интервю за вестник "Комсомолска правда". Според Песков, Путин притежава изключителен мозък, който му позволява да запазва висока продуктивност през целия ден, без значение от времето или задачите, които трябва да решава.

Физически той е в отлична форма и притежава уникален мозък, който функционира на пълни обороти без прекъсване“, сподели Песков. „Путин се справя с огромни количества информация и данни с еднаква ефективност сутрин и след полунощ.“, допълва говорителят, подчертавайки, че това е доказателство за уникалния талант на Путин като истински работохолик.

Лидер с неизчерпаем интелектуален потенциал

Песков отбелязва, че тези характеристики на Путин го отличават значително от други световни лидери. „С него е трудно да се водят закрити работни съвещания, защото той притежава експертни знания в най-различни и понякога неочаквани области“, казва Песков. „Президентът не се ограничава само с общи въпроси. Ако например днес обсъжда селското стопанство, ще знаете, че е запознат в детайли с международната търговия със зърно и начините на внос на торове. Той е информиран и за всички тънкости в машиностроенето и обработващата индустрия.

Според Песков, президентът води напълно здравословен начин на живот, което също допринася за неговата висока работоспособност и енергия.

Винаги нащрек и пред камера

Песков, който често е до Путин в публичните му изяви, споделя, че дори самият той не може да се сравнява с президента по степен на работоспособност. „Аз не съм пред камерите така, както той. Той се показва, участва в дискусии, отговаря на въпроси на участници в различни прояви“, обяснява говорителят на Кремъл. „Мозъкът му е постоянно в активен режим, а камерата не прощава грешки“, добавя той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Хи-хи,
    Той и Байдън-склерозата е толкова продуктивен, не спира да се напишква и нааква в памперса, даже не знае на кой свят се намира, НО продължава да нахъсва Зеленски поголовно да избива мъжкото население до последния украинец заради интересите на САЩ!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Ихууу
    Бесарабския хуйсмук мухахахахаа се прави на българин ама е долен цигански гейтак и куросмук като Путин!
  • Българин
    Всички истински българи казваме кур за Говнояд Путин и неговите слуги от Палестина, да им еба путката майна! Слава на народа...
  • Мухахахахаха
    Бесарабският хуйолап мартинчо пак се прави на българин с коментар 2 а всъщност е циганин куролап мухахахахаа
  • Българин
    Всички истински Българи казваме КУР за ИЗСраел - слава на народа на Ливан и смърт за слугите на ционизма!
  • НевДенков
    Аз се надявам да ме наебат,всички ДеБил-ПеПерасти на това чакаме!