Костадин Костадинов: Вчера един милион мишки продадоха мишия си живот

1
Партия "Възраждане" остава в опозиция
Партия "Възраждане" остава в опозиция Снимка: БТА

Партия "Възраждане" остава в опозиция

Лидерът на политическа партия "Възраждане" Костадин Костадинов направи равносметка след проведените избори в публикация в социалната мрежа Facebook.

"Изборите минаха и е време за равносметка. На първо място най-вече искам да благодаря на 325 000 възрожденци, които за пореден път дадоха доверието си на "Възраждане"! За вас работим, за вас се борим", написа Костадинов.

Очаквания за следващо правителство

Според лидера на "Възраждане" ще има съставено правителство, но не поради умората на избирателите. "Не защото избирателите са изморени, а защото избраниците им поизчерпаха парите за купуване и е време да се коалират, за да награбят нови средства от бюджета. Като че ли засега се очертава само "Възраждане" да не участва в това разграбване на държавата", посочи той.

Визия за бъдещето

"Светът се променя, уважаеми сънародници! Предстои ни заедно да променим и България! И ще я променим - ще я направим свободна, независима и богата", допълни Костадинов.

В края на публикацията си той направи паралел с народния празник Мишкин ден, критикувайки купения вот и ниската избирателна активност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    хахахах
    Тъпият и беден българин масово се отъждествява с ей такива изпадналяци като тоя мангал и оня сектант с понци цирка 🤣
  • -1
    4
    До 2
    Доста тъп въпрос - да не си ибрикчия на Шиши ? С може би си освен ибрикчия и ПеПераст ? Третополов джендър ? Ще ходиш ли в УСрайна да браниш киевската нашмъркана маймуна? Или си ДеБел алкохолик като Мазол КоПейков и не можеш да си мръднеш ДеБелия задник без да получиш аритмия ?
  • 1
    3
    Кирчо Простото
    То язък и за нашето купуване на цигански гласове,толкова се въртяхме из циганските махали и накрая пак имаме още по малко гласове от миналите избори. Намаляват ПеПерастите.
  • 1
    2
    Защо
    Добре, избирателите им чели ли са политиките на Възраждане, гледали ли са ги по телевизията? Ако са, защо продължават да гласуват за тая пасмина? Какво точно обективно ги привлича в партията, освен че се бият в гърдите и викат "Булгар е възрожденец"? Възрожденци като Ботев и Левски не сте с ракийката и салатката пред телевизора с мач на Левски-ЦСКА.
  • -1
    1
    вгъзродени
    язък за парите дето похарчихте :) :) :) ахахахахаха пак барнахте големия _|_
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари